2777
2789

اگه هست بگید رابطه شماها چجوریه ؟ 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم عمه ناتنی داره که از زن دوم هستن

رابطه بابا بزرگم اینا خوبه با هم

حتی از ارث محروم بودن،بابا بزرگم واسطه شد بهشون ارث رسید

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

آره ولی از پدر جدا هستیم اصلا ناتنی برای ما معنی نداره

شما بچه ی زن دومید خودتون خواهر برادر تنی دارید ؟ پدرتون بینتون فرق میزاره ؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

من باهاش خوبم دلم براش میسوزه ولی اون نه منو رقیب میدون نمی‌دونم چرا

بچه ی زن دومید ؟

مامانم عمه ناتنی داره که از زن دوم هستنرابطه بابا بزرگم اینا خوبه با همحتی از ارث محروم بودن،بابا بز ...

چرا از ارث محرومشون کرد بابابزرگت ؟

شما بچه ی زن دومید خودتون خواهر برادر تنی دارید ؟ پدرتون بینتون فرق میزاره ؟

پدر اونا فوت شده بعد مادرم با پدرم ازدواج کرده باهم زندگی کردیم تا الان که من ۳۱ سالمه کسی نمیگه ناتنی و اینا 

اصلا این ناتنی برا ما قفله

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

آره

تک فرزندی یا خودتون هم خواهر برادر دارید ؟ مادر اونا زندس ؟ پدرتون ارثو چجوری تقسیم کرد ؟

پدر اونا فوت شده بعد مادرم با پدرم ازدواج کرده باهم زندگی کردیم تا الان که من ۳۱ سالمه کسی نمیگه نات ...

مادرت ازدواج اولش بود ؟ ارثو چجوری تقسیم میکنه پدرتون 

فرق نمیزاره بین تو و اونا ؟

چرا از ارث محرومشون کرد بابابزرگت ؟

نمی‌دونم والا،بچه های زن دومش رو محروم کرده بود 

بابای بابا بزرگم از ارث محروم کرده بودشون،ما ناراحت شدیم بابا بزرگم واسطه شد🥴😂

آخه خیلی زیاد بودن بچه های زن دومه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من یه نفر میشناسم که از پدر و مادر کلا یکی نیست ولی از بچگی پیششون بود ولی خواهر و برادرا خوبن باهاش مخصوصا کوچیک ترا

ولی پدر و مادره هم بعد ۲۰ سال باهاش خوب شدن قبلش محبت خاصی نمیکردن فرق هم میزاشتن