2777
2789
عنوان

اشکام بند نمیان😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 74 پست

استارترازخداطلبکاریم مگه؟؟؟؟؟خداهرچی بهمون داده خیروصلاحمون همونه .به داده ونداده اش شکر.به جای گله کردن ازخداتشکرکن ازش .چون همونایی هم که داری روخیلیاندارن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

اگر خانه داری یه کار و کاسبی  خانگی راه بنداز اگر هنری داری از هنرت استفاده کن اگه نه بهتره بری کلاسای فنی حرفه ای اموزش میدن بهت بعد میتونی بیای کار وکاسبی راه بندازی حتی وام خود اشتغالی بگیری چند نفرو میشناسم که همین کارو کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

،پس چرا من  فکر میکنم پول داریم وهمیشه شاکرم،ولی واقعا هیچ وقت پول مثلا کلاس موسیقی رفتنو نداشتم، به نظرم یه ذره زیادی کمال گرایی، دلت همه چیز و در حدایده آل میخواد

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
چرا اخه؟ امام صادق میگن که حتی نمک غذاتون رو از ما بخواین...این یعنی هرچی میخواین از ما بخواین

خدا وکیلی اشکات بند نمیاد که چرا نمیتونی کلاس موسیقی بری؟!!!

متاسفانه خییییلی لوسی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

عزیزم نا سکری نکن خیلی ها زندگیه خیلی خیلی بدی دارن اون به کنار من هفته پیش رفتم بیمارستان دیدم ی خانومی سرطان روده داره طفلکی حیغ و دادایی میزد که دل سنگم واسش اب میشد خدارو شکر کن برای همه چیش اول اینکه سالم و سلامتی و.....

این حرفو همه میزنن...اما وقتی دور و برم پره از اونایی که خیلی از ما بالاترن چطور میتونم بی تفاوت باش ...

خوب شما هم پیشرفت میکنی. از کجا میدونی اونا با چه مشقتی به همون پیشرفتها رسیدن؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

من کمتر کسیو اطرافم دیدم با تلاش پولدار شده باشه یا ارث بهشون رسیده که همون بابای پولداره یا پارتی کلفت داشتن رفتن یه جای خوب سره کار..‌این مملکت جای آدمایی که تلاش دارن نیست

سلام سعی کنید به درآمد اداره و کارمندی اکتفا نکنید و حتما اگه شد با آدم قابل اعتمادی شریک بشید و ...

شوهرم شغلش آزاده‌. کارگاه خودش اجاره ای هست و توان یه جای دیگه اجاره کردن رو نداره

سر جدتون پستامو لایک نکنین😭

این یارو ساندرز هست صاحت رستوران زنجیره ای آمریکایی kfc... الان تو.کلللی از کشورا رستوران داره و کلی هم معروفه از ی فسقل مغازه تو ی پمپ بنزین شروع کرد تو.40سالگی  .... چون مرغ سوخاریاش عااالی میشده رفته سراغ این کار ...ببین تو چه زمینه ای عالی هستی و شروع کن باهاش کسب درآمد کن .... 

🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸