2777
2789
عنوان

جوش و جای جوش

1195 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها کسی می‌دونه برای جوش و جای جوش چیکار باید کرد من خیلی دیگه کلافه شدم جوش دارم ی طرف دردشون ک هیچ جاشون هم بعد چهار ماه میشه لطفاً میشه بگین ی چی بخرم بزنم درست بشه صورتم لطفاً :)

کرم کنترل کننده چربی صورت و جوش درماتیپیک خیلی عالیه

واسه جای جوش هم خوبه خواص ترمیم کنندگی هم داره

صورتم با این کرم خوب شد

یه شوینده ملایم هم بخرم صورتت رو قبل و بعد استفاده این کرم بشوری صورتت رو آینه مبکنه

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو تا چیز رو استفاده کردم و خوب بود برای من و همیشه دارم استفاده میکنم،میتونی امتحان کنی 

سرکه سیب لک ها و جوشام رو از بین برد به خصوص زیر پوستی

روغن اصل درخت چای برای جوشام خیلی خوب بود

کرم کنترل کننده چربی صورت و جوش درماتیپیک خیلی عالیهواسه جای جوش هم خوبه خواص ترمیم کنندگی هم دارهصو ...

اسم این کرم چیه گلم ؟ جوش و جای جوشم‌رو می‌بره واقعا ؟ من یدونه شوینده معمولی دارم یدونه هم آبرسان دارم 

ممنون میشم بگی حتما فردا بخرم بازم چیزی می‌دونی و استفاده کردی ممنون میشم بگی

من دو تا چیز رو استفاده کردم و خوب بود برای من و همیشه دارم استفاده میکنم،میتونی امتحان کنی سرکه سیب ...

سرکه حالم رو خراب می‌کنه ولی اون روغن رو هم استفاده میکنم دستت درد نکنه گلم

اسم این کرم چیه گلم ؟ جوش و جای جوشم‌رو می‌بره واقعا ؟ من یدونه شوینده معمولی دارم یدونه هم آبرسان د ...

نوشتم اسمشو کرم ضد جوش درماتیپیک 

من ک ازش استفاده کردم عالی بود جوشام خوب شدن 

البته نیاز ب زمان داره ولی اگه بزنی همون چند روز اولم متوجه تغییرات میشی

اسم این کرم چیه گلم ؟ جوش و جای جوشم‌رو می‌بره واقعا ؟ من یدونه شوینده معمولی دارم یدونه هم آبرسان د ...

هر چیزی ب پوستت نزن

راستی سفید آب هم میتونی از عطاری بخری 

تو یه طرف کمی از سفید اب رو بذار تو گلاب تا چند ساعت خیس بخوره بعدش ک رفتی حموم قبل این  ک بیایی بیرون ماسک سفید اب رو ب صورتت بزن و ب صورت دورانی خیلی اروم در حد چند دیقه ماساژ بده این کار هم باعث میشه سلولهای مرده پوست جدا بشه و جوشای صورتتم کم بشن

کرم کنترل کننده چربی صورت و جوش درماتیپیک خیلی عالیهواسه جای جوش هم خوبه خواص ترمیم کنندگی هم دارهصو ...

من درماتیپیک خریدم دو روزه هیچچ اثری نداشته انداختمش کنار به کلیندامایسن رو اوردم 😑

من درماتیپیک خریدم دو روزه هیچچ اثری نداشته انداختمش کنار به کلیندامایسن رو اوردم 😑

خسته نباشی واقعا ک توقع داشتی تو دو روز جوشاتو محو کنه و صورتت رو ایینه کنه

خسته نباشی واقعا ک توقع داشتی تو دو روز جوشاتو محو کنه و صورتت رو ایینه کنه

من خیلیی کم جوش میزنم وقتی جوش میزنم دیگ مغزم اصن دستور نمیده 😂😂😂 صد تا کرم رفتم خریدم درماتیپیک بد نبود بعد چند روز استفاده جوش های زیر پوستی ریز رو خوب کرد برای لک هم اسکن اسکینن خیلییییی خوب بود ولی بین درماتیپیک و کلیندامایسین به نظرم کلیندا بازم بهتر بوداا