سلام بچه ها کسی میدونه برای جوش و جای جوش چیکار باید کرد من خیلی دیگه کلافه شدم جوش دارم ی طرف دردشون ک هیچ جاشون هم بعد چهار ماه میشه لطفاً میشه بگین ی چی بخرم بزنم درست بشه صورتم لطفاً :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم این کرم چیه گلم ؟ جوش و جای جوشمرو میبره واقعا ؟ من یدونه شوینده معمولی دارم یدونه هم آبرسان د ...
هر چیزی ب پوستت نزن
راستی سفید آب هم میتونی از عطاری بخری
تو یه طرف کمی از سفید اب رو بذار تو گلاب تا چند ساعت خیس بخوره بعدش ک رفتی حموم قبل این ک بیایی بیرون ماسک سفید اب رو ب صورتت بزن و ب صورت دورانی خیلی اروم در حد چند دیقه ماساژ بده این کار هم باعث میشه سلولهای مرده پوست جدا بشه و جوشای صورتتم کم بشن
خسته نباشی واقعا ک توقع داشتی تو دو روز جوشاتو محو کنه و صورتت رو ایینه کنه
من خیلیی کم جوش میزنم وقتی جوش میزنم دیگ مغزم اصن دستور نمیده 😂😂😂 صد تا کرم رفتم خریدم درماتیپیک بد نبود بعد چند روز استفاده جوش های زیر پوستی ریز رو خوب کرد برای لک هم اسکن اسکینن خیلییییی خوب بود ولی بین درماتیپیک و کلیندامایسین به نظرم کلیندا بازم بهتر بوداا