2777
2789
عنوان

راننده ها

304 بازدید | 46 پست

بیاین تجربه هاتون رو بگید😍من البته هنوز که نتونستم قبول شم👻

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم گواهینامه ام داره خاک میخوره 😁🖐

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

منم گواهینامه ام داره خاک میخوره 😁🖐

عه نمی شینی؟!چند وقته گرفتی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش

من سه بار رد شدم چون افسرا بد اخلاق بودن واسترس گرفتم ولی دفعه چهارم افسره خیلی مهربون بود منم دیگه استرس نداشتم قبول شدم

وهمچنین اگه رد شدی خدایی نکرده اشتباهات دفعه قبلت یادت بمونه دیگه تکرار نکن

من سه بار آزمون دادم رد شدم خیلی استرس میگیرم😕

چه تجربه ای🤣

خب از اونجایی که هنوز قبول نشدی منم راجب ازمون عملیه بگم برات

من بار سوم قبول شدم و دو دفعه قبل فقط بخاطر پارک دوبل رد شدم یا خیلی دور بود یا خیلی نزدیک 

ولی برای بار سوم یه پارکی براش کردم هلووو😍😍😂

خلاصه که همه تو ماشین رد شدن بجز من 

اون خانوما هم سنشون بالا بود و من استرسم داشتم تازه😅😅

عه نمی شینی؟!چند وقته گرفتی

از ۱۸ سالگی الان ۲۱ ام ۳ ساله ، نه کلا گواهینامه گرفتم ، بعد ازدواج کردم دیگه ننشستم ، همسرم میبره میاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چه تجربه ای🤣خب از اونجایی که هنوز قبول نشدی منم راجب ازمون عملیه بگم براتمن بار سوم قبول شدم و دو د ...

🥰چه خوب من بار سومم رد شدم🌚 اصلا نمیتونم راه ببرم ماشین رو🤧همون اول خاموش میشه و البته که تو تمرینها خوب بودم.دفعه دوم تا دوبل رفتم دیگه نتونستم پارک کنم رد کرد

از ۱۸ سالگی الان ۲۱ ام ۳ ساله ، نه کلا گواهینامه گرفتم ، بعد ازدواج کردم دیگه ننشستم ، همسرم میبره م ...

بنظرم بشین یادت نره حیفه

استرس نداشته باشمن سه بار رد شدم چون افسرا بد اخلاق بودن واسترس گرفتم ولی دفعه چهارم افسره خیلی مهرب ...

🤐آخه راه نمی افتم که اشتباهات یادم بمونه😓😄

🥰چه خوب من بار سومم رد شدم🌚 اصلا نمیتونم راه ببرم ماشین رو🤧همون اول خاموش میشه و البته که تو تمری ...

یه چیزی بگم برات 

سعی کن اولین نفرا بری چون هر چقد با ماشین کلاج بگیرن کلاجش داغ میشه زیرپات میلرزه و سریعم خاموش میشه 

بنظرم بشین یادت نره حیفه

فعلا نیازی نداشتم به رانندگی خداروشکر ، شاید بعدها امتحان کردم 🫣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بگم برات سعی کن اولین نفرا بری چون هر چقد با ماشین کلاج بگیرن کلاجش داغ میشه زیرپات میلرزه و ...

🤔جدید بود نشنیده بودم اینو. ولی خب کل امتحان مثلاً یکی دو ساعت طول می‌کشه فکر نکنم دیگه اونقدری تاثیر داشته باشه که

من دفعه اول قبول شدم 

سه ساله گرفتم و همش پشت فرمونم 

الان شش ماهه ولی هنوز می‌نشستیم تا دیروز صبح 

ماشین توی حیاطمون بود پله ای چیزی هم بین ماشین و در شیشه ای سالن نیست 

ماشین روشن کردم تو دنده بود سوار ماشین هم نبودم که بتونم کنترلش کنم 

دستمو کردم تو سوییچ باز کردم تا ماشین داغ بشه ماشین باسرعت حرکت کرد رفت وسط سالن 

در و شیشه ها خورد شد خودم رای در گیر کردم یه وضعی اصلا آمبولانس اومد و...

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️