دوساله عقدم سه ماه بعد عروسيمه شغل شوهرمو برادرشوهرمو باباش شريكيه كل درامد مغازشون ميره تو كارت مادرشوهرم سر ماه اون تقسيم ميكنه و حقوقشونو ميده كلا زمين و مغازه به نام مادرشوهرمه و پدر شوهرم ادم خونگيه كلا از صب تا شب ميخوابه بجاش مادرشوهرم كاراي بيرونو انجام ميده...مشكل من اينه ك اينا همجا هستن براي رزرو تالار رفته بوديم پدرشوهرو مادرشوهرمم اومدن...مگ عروس دوماد دوتايي نميرن واس رزرو تالار؟؟يا مثلا دوروز پيش شوهرم كاراي اداري داشت با باباش باهم رفته بودن منم ناراخت شدم و گفتم مگ بچه مدرسه اي ك باباتو با خودت بردي
به خودت مونده ولی دیگه عقدید بیخیال باش از خواسته هات نزن ، اصلا دخالت نکن فقط به شوهرت پر و بال بده بگو شما همسر منی و تامین من به عهده خودته دلم نمیخواد غصه ی قرون دو هزار وبخورم و به خودت سپردم مدیریت کن دلم نمیخواد کسی بفهمه چی رو کجا خرج میکنیم
به خودت مونده ولی دیگه عقدید بیخیال باش از خواسته هات نزن ، اصلا دخالت نکن فقط به شوهرت پر و بال بده بگو شما همسر منی و تامین من به عهده خودته دلم نمیخواد غصه ی قرون دو هزار وبخورم و به خودت سپردم مدیریت کن دلم نمیخواد کسی بفهمه چی رو کجا خرج میکنیم
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن