2777
2789
عنوان

نامزد بی احساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 51 پست
چون دلش نمیخواد جدا بشه ولی غرورش نمیذاره

دلی که نیست وقتی بی فکره 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

بنظرت آینده داری باهاش؟تاحالا رفتین مشاوره؟چرا اینجوری رفتار میکنه؟چند وقته عقدین؟

آینده ی سرد .. دو سال ن مشاوره نرفتم خیلی خاستم جدا بشم و دادگاه هم رفتیم ولی خودش نذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلی که نیست وقتی بی فکره

شاید کلا شخصیتش همین باشه 

ولی اگه مهم نبودی اونم از خداش بود و راحت جدا میشد واسه همین سکوت کرده

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
شاید کلا شخصیتش همین باشه ولی اگه مهم نبودی اونم از خداش بود و راحت جدا میشد واسه همین سکوت کرده

به حدی بد و بیراه بهش گفتم که موندم چطور میتونه سکوت کنه 

تا اون حددد حرفام سنگین بودن 

شاید کلا شخصیتش همین باشه ولی اگه مهم نبودی اونم از خداش بود و راحت جدا میشد واسه همین سکوت کرده

می‌دونم دوستم داره ولی شخصیتش خیلی آزارم میده بی توجه بی خیال . نهایت قول بده یک ماه سرش میمونه باهاش خوشحال نیستم .

دوست داشتنش هم عجیب و غریب مثل خودش 

به حدی بد و بیراه بهش گفتم که موندم چطور میتونه سکوت کنه تا اون حددد حرفام سنگین بودن

همین دیگه دوست داره وگرنه کدوم آدمی با همچین حرفای سنگینی که بهش گفتی سکوت می‌کنه نمیخواد دلتو بشکنه تو هم پایین بیا برو حضوری با خودش حرف بزن

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
همین دیگه دوست داره وگرنه کدوم آدمی با همچین حرفای سنگینی که بهش گفتی سکوت می‌کنه نمیخواد دلتو بشکنه ...

آخه عزیزم دوساله همش امروز و فردا درست میشم . ولی نمیشه من تا کی میتونم سازش کنم .

می‌دونم دوستم داره ولی شخصیتش خیلی آزارم میده بی توجه بی خیال . نهایت قول بده یک ماه سرش میمونه باها ...

همش بهش روحیه بده بگو تو میتونی روی حرفت هستی من بهت ایمان دارم 

کسی و نمیشه خیلی تغییر داد همون‌طور که هست قبولش داشته باش

همین دیگه دوست داره وگرنه کدوم آدمی با همچین حرفای سنگینی که بهش گفتی سکوت می‌کنه نمیخواد دلتو بشکنه ...

خیلی سخته همش نیست . نه حضوری هست نه مجازی . خیلی دیر پیداش میشه مگه من شاخ و شونه بکشم و ی مدت خودشو تکون بده و درست بشه 

همش بهش روحیه بده بگو تو میتونی روی حرفت هستی من بهت ایمان دارم کسی و نمیشه خیلی تغییر داد همون‌طور ...

یقین کردم نمیشه تغییر داد .هر چقدر سعی کردم نهایت ی ماه تغییر کرده دوباره آدم قبلی شده 

برین مشاوره گلم

الان که دیگه کلا کات ... یک ماه سراغی ازم نمیگیره بعد درخواست طلاق و.

آخه عزیزم دوساله همش امروز و فردا درست میشم . ولی نمیشه من تا کی میتونم سازش کنم .

با همدیگه برید پیش مشاور حرف بزنید بذار اونم حرفاشون بزنه تو هم حرف بزن 

ولی ببین مشکل اصلی کجاست حتما یه چیزی توی دلش هست 

دوستت داره. که جدا نمیشه، اونهمه بد و بیراه گفتی میخواد که. سکوت کرده. اگر نمی‌خواست اونم ب و بیراه میگفت، میخواد تو رو و غرورش نمیزاره التماس کنه. البته هر کی بود بعد توهین التماس نمی‌کرد. 

شاید آدم درون گرایی هست، بعضیا این شکلی هستن، آروم..