2777
2789
عنوان

نامزد بی احساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 51 پست
با همدیگه برید پیش مشاور حرف بزنید بذار اونم حرفاشون بزنه تو هم حرف بزن ولی ببین مشکل اصلی کجاست حتم ...

هزار بار صحبت کردم خواهش کردم حرف دلشو بزنه و هر بار چیزی عایدم نشده . از نظر اون مشکلی نیست و تهش معذرت خواهی و...بار آخر هم منو مقصر همه چی دونست 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

شما خانم ها دوران نامزدی مهم بدونید دوتا مهمی شون میکن یکی شناخت هست که باچه کسانی میخواین سرکله بزنید فقط زیر یک سقف نبینید و دومی نامزدی در حد نامزدی پیش ببرین چرا که هرروز کلی درگیر پرونده ها دادگاه چرا چون اگ نامزدی خانما بصورت کامل داشته باشن دیگه دوشیزه نیستن و حق حبس از دست میدن وقتی که احساسات جای عقل بگیرن ناراحتی و اذیت بوده همیشه عاقلی ها دور میکنه تجربه های زجر آور بعدتجربه میکنه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت داره. که جدا نمیشه، اونهمه بد و بیراه گفتی میخواد که. سکوت کرده. اگر نمی‌خواست اونم ب و بیراه ...

آخه کلا هم وقتی خوبیم زیاد پیگیر نیست . سراغم نمیاد دعوامونم سرهمینابود 

شما خانم ها دوران نامزدی مهم بدونید دوتا مهمی شون میکن یکی شناخت هست که باچه کسانی میخواین سرکله بزن ...

عقد هستیم ولی طبق فرموده شما زیر یک سقف نرفتیم .

عقد کردین؟اگه الان اهمیت نمیده وای ب حال بعدا

بله ترس منم همینه جوری بی تفاوت شده انگار من وجود ندارم هر چند آدم ناراحت باشه این برخورد عجیبه همیشه همین برخورد 

آخه کلا هم وقتی خوبیم زیاد پیگیر نیست . سراغم نمیاد دعوامونم سرهمینابود

پیگیر به چی میگی؟ منظورت از سراغ آمدن چیه؟ اگر منظورت رومانتیک و گل و... بعضیا اصلا نمیفهمن این جور چیزارو. و عشقش رو خیلی نا محسوس ابراز میکنه

پیگیر به چی میگی؟ منظورت از سراغ آمدن چیه؟ اگر منظورت رومانتیک و گل و... بعضیا اصلا نمیفهمن این جور ...

گل ک هر ماه میگیره برام . قربون صدقه هم می‌ره .. پیگیر منظورم اینه اصلا حالم براش مهم نیست زنگ نمیزنه پرس و جو نمیکنه . نهایت موقعی که گیر میدم چن وقت میرنگه 

تاپیک قبلی ات رو خوندماختلاف سنی اتون زیاده

اهوم ولی ادم‌سرزنده ایه

به نظرم گیر بیجایی هست. دیگه چی میخوای از بنده خدا. دلم براش سوخت

خوشگلم حق طبیعی ی زن این نیست که حداقل هفته ی بار نامزدشو شوهرشو ببینه . ایشون. اصلا پیش من نمیاد نهایت ماه یک بار 

به نظرم گیر بیجایی هست. دیگه چی میخوای از بنده خدا. دلم براش سوخت

هر زنی حق داره روزانه ی مدتیو با شوهرش حرف بزنه اما اون اصلا حال من براش مهم نیست بعد چند روز طوری وانمود می‌کنه انگار هیچ اتفاقی نیفتاده