2777
2789
عنوان

نامزد بی احساسم

1229 بازدید | 51 پست

براش یک ماه پیش خبر فرسادم که جدا بشیم . یک ماهه اصلا واکنشی نشون نداده..بار چندمه این کارو باهام می‌کنه 

انگار اصلا من وجود ندارم تا حدی بی اعتنا هست وسکوت کرده که متعحبم .ب عقیده خودش ناراحت شده ولی بیخیالع بی فکره 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا فکر میکنی تو میتونی بگی بیا جدا شیم تااازه اونم با واسطه

ولی ایشون باید حتما بهتون اعتنا کنه و اهمیت بده

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

از خانواده اقدام کن

ده بار از طریق خونواده ها اقدام کردم فایده نداشته 

دوس پسرته ولش کن تموم کن بره نه اینکه به اون بگی بیا جدا شیم ک منتطر شی منت کشی اتو کنه جدی جدی تموم ...

ن عقد

خب چرا فکر میکنی تو میتونی بگی بیا جدا شیم تااازه اونم با واسطهولی ایشون باید حتما بهتون اعتنا کنه و ...

ب خودشم گفتم چون خسته شدم این دفعه واسطه فرسادم ب خونوادشم گفتم 

ب خودشم گفتم چون خسته شدم این دفعه واسطه فرسادم ب خونوادشم گفتم

خودش چی میگه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

سر چی ناراحته؟

سر بی توجهی هاش و بی فکریش.  برای بار هزارم قول داد درست بشه اما بعد ی مدت همون آدم سابق شد 

خودش چی میگه

درست میشم ولی نمیشه . مثل همیشه وقتی اسم جداییو بیارم دیگه سکوت مطلق .ن میاد ن پیغام میده

سر بی توجهی هاش و بی فکریش. برای بار هزارم قول داد درست بشه اما بعد ی مدت همون آدم سابق شد

بنظرت آینده داری باهاش؟

تاحالا رفتین مشاوره؟

چرا اینجوری رفتار میکنه؟

چند وقته عقدین؟