2777
2789

به نظرتون بگیرم یا نه؟

اونایی که گرفتن بگن روی درس خوندن تاثیر داره یا نه؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

میگم روزه بگیرم شاید خدا کمکم کرد قبول شدم😭😭😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

کسی نیستتتتتت؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاثیر نداره بگیر

مرسی جواب دادی♥️

روزه داری ،مانع درس خوندن نیست . عادت می کنی . فقط موقع افطار ،چیزهای شیرین نخور . مثل زولبیا ،دیگه ...

مرسی عزیزم

منم پشت کنکوریم چند ساله روزه نگرفتم امسال گفتم بگیرم دیگه

مرسی عزیزممنم پشت کنکوریم چند ساله روزه نگرفتم امسال گفتم بگیرم دیگه

موفق باشی . امیدوارم به نتیجه دلخواه برسی . نخوردن شیرینی موقع افطار رو جدی بگیر . پسر من امشب زولبیا خورد ،الان اصلا نمیتونه درس بخونه . 

موفق باشی . امیدوارم به نتیجه دلخواه برسی . نخوردن شیرینی موقع افطار رو جدی بگیر . پسر من امشب زولبی ...

چشم حتما مرسی عزیزم

موفق باشی . امیدوارم به نتیجه دلخواه برسی . نخوردن شیرینی موقع افطار رو جدی بگیر . پسر من امشب زولبی ...

مبتونم بپرسم چرا شیرینی نباید خورد؟

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بگیر 

بعد از سحر بیدار بمون که انرژی داری هنوز و غذا خوردی

تا اذان ظهر درس بخون بعد بخواب

یه پارت ۱ونیم ساعته هم قبل افطار بزن

بعد افطار هم بکوب بخون 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

بگیر بعد از سحر بیدار بمون که انرژی داری هنوز و غذا خوردیتا اذان ظهر درس بخون بعد بخوابیه پارت ۱ونیم ...

اره به نظرم بشینم بعد از سحر بخونم دیگه نخوابم ولی یه مشکلی دارم اینه من عادت دارم هر روز اسپرسو بخورم تا خواب نرم🥲

اره به نظرم بشینم بعد از سحر بخونم دیگه نخوابم ولی یه مشکلی دارم اینه من عادت دارم هر روز اسپرسو بخو ...

هر روز اسپرسو که ضرر داره دختر ولی اگ عادت داری نمیدونم بنظرم حداقل یک روز درمیان بخور 

میتونی همون سحر که بیدار شدی بخوری 

ولی شب حتما زود بخواب که بتونی بیدار بمونی بعد سحر