کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 عنوان به نظرتون فردا روزه بگیرم⁉️کنکوریم 116 بازدید | 13 پست به نظرتون بگیرم یا نه؟اونایی که گرفتن بگن روی درس خوندن تاثیر داره یا نه؟ من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️ 1403/12/12 | 19:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 میگم روزه بگیرم شاید خدا کمکم کرد قبول شدم😭😭😂 من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 کسی نیستتتتتت؟؟؟ من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
_mehrara عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 7916 تاثیر نداره بگیر سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 تاثیر نداره بگیر مرسی جواب دادی♥️ من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
rahiiiiiiiiii عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 633 روزه داری ،مانع درس خوندن نیست . عادت می کنی . فقط موقع افطار ،چیزهای شیرین نخور . مثل زولبیا ،دیگه نمیتونی درس بخونی
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 روزه داری ،مانع درس خوندن نیست . عادت می کنی . فقط موقع افطار ،چیزهای شیرین نخور . مثل زولبیا ،دیگه ... مرسی عزیزممنم پشت کنکوریم چند ساله روزه نگرفتم امسال گفتم بگیرم دیگه من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
rahiiiiiiiiii عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 633 مرسی عزیزممنم پشت کنکوریم چند ساله روزه نگرفتم امسال گفتم بگیرم دیگه موفق باشی . امیدوارم به نتیجه دلخواه برسی . نخوردن شیرینی موقع افطار رو جدی بگیر . پسر من امشب زولبیا خورد ،الان اصلا نمیتونه درس بخونه .
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 موفق باشی . امیدوارم به نتیجه دلخواه برسی . نخوردن شیرینی موقع افطار رو جدی بگیر . پسر من امشب زولبی ... چشم حتما مرسی عزیزم من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6069 موفق باشی . امیدوارم به نتیجه دلخواه برسی . نخوردن شیرینی موقع افطار رو جدی بگیر . پسر من امشب زولبی ... مبتونم بپرسم چرا شیرینی نباید خورد؟ زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6069 بگیر بعد از سحر بیدار بمون که انرژی داری هنوز و غذا خوردیتا اذان ظهر درس بخون بعد بخوابیه پارت ۱ونیم ساعته هم قبل افطار بزنبعد افطار هم بکوب بخون زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
کرم_خاکی مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 7623 بگیر بعد از سحر بیدار بمون که انرژی داری هنوز و غذا خوردیتا اذان ظهر درس بخون بعد بخوابیه پارت ۱ونیم ... اره به نظرم بشینم بعد از سحر بخونم دیگه نخوابم ولی یه مشکلی دارم اینه من عادت دارم هر روز اسپرسو بخورم تا خواب نرم🥲 من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓 برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️
123_elysian عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 6069 اره به نظرم بشینم بعد از سحر بخونم دیگه نخوابم ولی یه مشکلی دارم اینه من عادت دارم هر روز اسپرسو بخو ... هر روز اسپرسو که ضرر داره دختر ولی اگ عادت داری نمیدونم بنظرم حداقل یک روز درمیان بخور میتونی همون سحر که بیدار شدی بخوری ولی شب حتما زود بخواب که بتونی بیدار بمونی بعد سحر زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱
rahiiiiiiiiii عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 633 مبتونم بپرسم چرا شیرینی نباید خورد؟ آدمو بی رمق میکنه . دیگه نمیشه هیچ کاری کرد . منظورم شیرینی طبیعی مثل خرما نیستا