2777
2789
عنوان

بیچاره شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 37 پست

از لحاظ فلسفه‌ی روزه بخوایم حساب کنیم باید ساده زیست بود و همین کار درسته

قراره که با گرسنگی درک کنیم فقرا چی میکشن

ن اینکه افطار و سحر شاهانه غذا بخوریم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون یه عمره با مادرش اینجوری زندگی کرده و راضیه نامزدت رفتین خونتون یه بار براش غذا درست نکنی میگه ...

من مامانم کاااملا برعکس مادرشوهرمه 

با اینکه شاغل هست 

بخاطر همین اصلا قابل درک نیست که اکثر اوقات غذا ندارن

عقدیم

تخم مرغ چیز بدی نیست

من که آشپزی برام حکم تراپی رو داره از بس عاشق آشپزی هستم منم سحری تخم مرغ درست می کنم پروتئین آدمو سیر نگه می داره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
خب شوهرت عادت داره دیگه چند ساله بچه اون خونه ست تو چرا دلت میسوزه والا منم سحر تخم مرغ بیشتر از هر ...

جدی ؟

آره راست میگین 

من چون تا حالا اینجور شرایطی نداشتم نمیتونم درک کنم 

مامان من با اینکه شاغله همممیشه غذا داشتیم 

حالا موندم در آینده راه مامانمو پیش بگیرم یا مادرشوهرمو

مگه تو سحری چلو خورشت میخورن؟ خب همینو میخورن دیگ، یجوری میگه انگار تخم مرغ غذای ارزونیه😐

کاری به ارزون گروهی ندارم میگم سیر نمیشه 

آخه ما همیشه غذای برنجی خوردیم واسه سحر

من مامانم کاااملا برعکس مادرشوهرمه با اینکه شاغل هست بخاطر همین اصلا قابل درک نیست که اکثر اوقات غذا ...

منم مثل تو هستم .

اشتباهی که کردم تو عقد غذا براش درست میکردم همیشه 

بعد ها خیلی پشیمون شدم طلبکار هم شده بود

تو هرکاری کنی مردا به نون خشک مادرشون بیشتر خوشحال میشن تا غذای زن و مادر زن 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم