2777
2789
عنوان

مادر شوهر چه نوع ادمیه

738 بازدید | 75 پست

😂😂😂 همه تاپیکا درباره این مادر شوهرهه جالب شد برام 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بیکارن خودشونو درگیر مادرشوهر میکنن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مادر شوهر تا زمانی خوبه که اذیت پسرش و عروسش نکنه توی زندگیش دخالت نکنه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خوب خوبش هم یک روزی ذات خودشو نشون میده 😉😉😉

😂😂😂 چرا انقد با اینا بدین 

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
جانور

😂😂

کلایجورییهـ میری خونشون باید بگردی دنبالش تواتاق یا اشپز خونع ک سلام کنی وقتی هم میری سلام کنی میدونه پشت سرشی حواسشو پرت میکنه مثلا ندیده اومدی

هر سری میرم خونش اشپزی و ...با منه.این سری قبلی ک رفتم.

شام ک خوردم رفتم تو اتاق دراز کشیدم. 

از تو حال میگن مریضه ـ

دوباره مادر شوهرم گفت گناه داره ولش کن مامانتو ب بچم ب تیکه گفت بزار استراحت کنه

اون یکیشون حامله بود از اقوام خونشون بودن گفت اون یه ماه از من جلوتره. 

منم چیزی نگفتم. 

راستش همیشه تو کارها کمک میکردم. 

رفتم دکتر گفت باید جراحی بشی برا کیست. خیلی استرس داشتم

رفتارم با همچین خانواده ای چجوری باشه. 

موقع رفتن مادرشوهرم یه سوالی پرسید خودمو ب نشنیدن زدم. چون واقعا ناراحت شدم 

بعدم خداحافظی کردم و اومدم

آدم خوبیه🫠ولی بعضی حرفاش یهو سوت میکنه آدمو میبره آسمون از حرص

سخت نگیرر 

والا بیکارن خودشونو درگیر مادرشوهر میکنن

++ با شوهرت میخوای زندگی کنی نه با اون که

نظرا فرق میکنه بنظر من به موجود عقده ای حسود که فقط دوس داره بدبختیت رو ببینه و با شوهرت میونت رو شکراب کنه .هرکاریم براش بکنی وظیفت میدونه چون فکر میکنه پسرش جونت رو از گرسنگی نجات داده و بهش مدیونی که پسر زاییده.این نظر منه البته 😊🤭

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

تو نینی سایت که دروازه ای به اوایل قاجاره، یه جادوگر پیر و چاقه که همش در حال فتنه‌اس.

در واقعیت یه آدم معمولی میانسال یا مسن که حوصله خودشم نداره چه برسه به اینکه سر به سر عروس بذاره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.