😂😂😂 همه تاپیکا درباره این مادر شوهرهه جالب شد برام
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
مادر شوهر تا زمانی خوبه که اذیت پسرش و عروسش نکنه توی زندگیش دخالت نکنه
اره سخته یکم بخوای هم بیخیال باشی رو نا خوآگاهت تاثیر میذاره
همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
اونم آدمه اگه مرد بلد باشه چطور رفتار کنه به هر دوتاشون احترام بزاره اجازه دخالت تو زندگی رو بهش نده
کاااش میشد هزاران بار لایکت کنم .دقیقا مردا نود درصد تاثیر دارن تو رابطتت با مادرشون و مدیریت درست زندگی
خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️
اونم آدمه اگه مرد بلد باشه چطور رفتار کنه به هر دوتاشون احترام بزاره اجازه دخالت تو زندگی رو بهش نده
یکی از درست ترین جواب ها دقیقا
کاااش میشد هزاران بار لایکت کنم .دقیقا مردا نود درصد تاثیر دارن تو رابطتت با مادرشون و مدیریت درست ز ...
+++
موجودیه که تا قبل دامادی پسرشو حسابم نمیکرده، تا عروس دار میشه، پسرش میشه تاج سرش
فقط مشکل اینه ک هرگز متوجه نمیشه دخالت هاش و ازار و اذیت عروسش،باعث اذیت شدن پسرشم میشه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه من اقا امم ولی مادرم میشه اونم از ایناس عروس دوسته 😂
اتفاقا این بزرگترین اشتباه و فکر غلطیه ک اکثریت دارن
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
موجودیه که تا قبل دامادی پسرشو حسابم نمیکرده، تا عروس دار میشه، پسرش میشه تاج سرشفقط مشکل اینه ک هرگ ...
هی درست میشهه سخت نگیرر
اتفاقا این بزرگترین اشتباه و فکر غلطیه ک اکثریت دارن
نه ولی خب شوهر یکی پشتش نباشه این حرف اون موقع واقعا معنی نداره
۱۵سال گذشته درست نشده دیگه ام نمیشه، خیلی وقته واگذارش کردم بخدا
نه من اقا امم ولی مادرم میشه اونم از ایناس عروس دوسته 😂
توروخدا زن گرفتی یا اگه زن داری الان مدیریت کن و نه به زنت نه به مادرت رو نده به اونیکی بی احترامی کنه .اگه تعصب داری رو هردوتاشون داشته باش و همیشه به زنت جلوی خانوادت احترام بزار تا هم زنت احترام داشته باشه هم با دست خودت باهم دشمنشون نکنی
خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️