2777
2789
عنوان

بهترین ویژگی همسرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 59 پست
آرزومه مرد صبور گیرم بیاد یکی مرد صبور کمه یکی مرد وفادار این دوتا درواقع گوهر هستن

نظراتو خوندم کیف کردم از این همه مرد وفادار همه مثل هم نیستن😍🫂

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرم تکمیل ک میشه میزنم ذنیره میگه ابتدا وضعیت خود را در اقدام تغییر دهید

نمی دونم چجوریه چون من وضعیت اقدام نداشتم وقتی عضو شدم باردار بودم

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اینکه تو بارداری کمکم میکنه بیچاره از سر کار میاد کارا خونه میکنه اما گاهی هم منت میزاره

حسابی ازش تشکر میکنی؟

به قول یکی از دوستامون مردا مثل بچه هان نیاز به تشویق دارن 

یجوری رفتار کن بفهمه قدردانشی😍❤️

حسابی ازش تشکر میکنی؟به قول یکی از دوستامون مردا مثل بچه هان نیاز به تشویق دارن یجوری رفتار کن بفهمه ...

تشکر میکنم وقتی منت میزاره میگم بیا از این به بعد بچه تو شکم تو باشه من کار هارو میکنم 😂😂 

بچه دار شدنم سختی داره از لحاظ جسمی برای زن از لحاظ پول هزینه انرژی برای مرد 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

آرزومه مرد صبور گیرم بیاد یکی مرد صبور کمه یکی مرد وفادار این دوتا درواقع گوهر هستن

انشالله عزیزم بهترین زندگی و بهترین شریک زندگی نصیبت بشه.

دقیقاً هر دو خیلی مهمن اما ویژگیای دیگه اش هم خدا کنه خوب باشه من شوهر سابقم هر دو ویژگی رو داشت صبور و وفادار اما یه ویژگی داشت که همه ی خوبیاش رو بی ارزش می کرد در قبال من خیلی صبور بود من به حدی عصبی می شدم که ظرفا رو می شکستم هیچی نمی گفت می رفت آکبندش رو دوباره می خرید می گفت ناراحت نشی شکستن خریدم دوباره اما خب دیگه نه صبرش نه وفاداریش به چشمم نمیومد. 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

انشالله عزیزم بهترین زندگی و بهترین شریک زندگی نصیبت بشه.دقیقاً هر دو خیلی مهمن اما ویژگیای دیگه اش ...

یعنی صبوری بیش از حدشون دل زننده بوده؟

اخه خونوادش موزین مادرشوهرمم عاشق دختراشه

خداروشکر خواهرشوهر ندارم این نعمت الهی نصیبم نشد  

یعنی صبوری بیش از حدشون دل زننده بوده؟

نه صبر که دلو نمی زنه.

ما اختلاف فرهنگی داشتیم جدا از اون یه اخلاقی داشت فکر می کرد عالم و آدم می خوان بهش نارو بزنن من بهش خیانت کنم دوستاش سرمایه شو بالا بکشن و به همه شک داشت این بدبینی مربوط به اتفاقاتی بود که تو گذشته اش افتاده بود.

دیدی بعضی زن و شوهر ها جدا میشن زیر و بم فک و فامیل همو فحش میدن اون اصلاً روزای جداییمون این جور نکرد اما من با عصبانیت هر چی می تونستم بهش می گفتم.

اون چیزی که دل منو زد تغییر نکردنش در عین آرامشش بود اون نمی خواست عوض بشه نمی خواست تغییر کنه می خواست با همون صبرش منو باب میل خودش کنه منم اهلش نبودم وگرنه ویژگیای خوب زیاد داشت.

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!