2777
2789
عنوان

بهترین ویژگی همسرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر ویژگی خوبی که تو این تاپیک خوندم همسرم همرو داره😁

عاااااااااشق پایه بودنش هستم

ته جهنم هم باهاش خوش میگذره

انقدر که خوش مسافرت و بیرون رفتنی عالیه

پایه گشت و گزار و تفریح

ساعد دو شب بگو پاشو بریم بیرون نه نمیگه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
اگر بخوام بگم خدایش همه چیزش خوبه مثلاکارت حقوقش پیش منه مهربونه بد دل نیست محبت میکنه ولی من خوشم ن ...

پس یکی از ویژگی های خوبشون اینه که کینه ای هم نیستن🤭

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

هوامو داره

به حرفام گوش میده چون فکر میکنه خیلی حالیم میشه😅

مهربونه ،زیاد ابراز علاقه میکنه

چشم پاکه

در کل اپشنهای خوب زیادی داره فقط یه اخلاق بد داره که ادم شکاکیه که اونم داره کنترل میکنه چون میدونه مشکل از خودشه

هر ویژگی خوبی که تو این تاپیک خوندم همسرم همرو داره😁عاااااااااشق پایه بودنش هستمته جهنم هم باهاش خو ...

دقیقا این ویژگی برمیگرده به هم فاز بودنتون بنظرم خودتم پایه و خوش سفری😍

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋
دقیقا این ویژگی برمیگرده به هم فاز بودنتون بنظرم خودتم پایه و خوش سفری😍

بسیاااااار زیاد😁عاشق مسافرت و بیرونم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
😂😂😂وای میگم چجوری تاریخ نوار بارداریتو زدی زیر پروفایلت؟من هر کاری کردم میگه از وضعیت اقدام خارج ...

۱ نی نی سایت من 

۲ سه نقطه بالا صفحه 

۳ اطلاعات کاربری 

۴ وضعیت من فرزندانم تیکر بارداری 

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂