2777
2789

هفته ٢٠ هستم پهلو سمت چپم ب سمت كمرم خيلي درد ميكنه با خوابيدن و استراحت هم خوب نميشه..خيلي نگرانم ..كسي سابقشو داشته؟؟ميترسمم عفونت باشه  لطفا راهنماييم كنيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کلیه هام درد میکرد ازمایش عفونت ادرار دادم خدارو شکر نداشتم 

شما دادی ازمایش ؟

دکترم گفت طبیعیه از همو ن اوتیل بارداریمم قسمت پایین سمت راست شکمم درد میکرد الان دردش خیلییی بشتر شده جوری ک کلا ب سمت راست نمیتونم بخابم اونم دکترم گفت طبیعیه

منم در بارداری اولم این درد رو داشتم اما حاملگی دوم با اینکه دو قلو حامله بودم اصلا پهلو و کمرم درد ...

خب اين دردت چجوري بود؟؟دردت واسه عفونت بود؟؟چيكار كردي ك خوب شدي؟

منم کلیه هام درد میکرد ازمایش عفونت ادرار دادم خدارو شکر نداشتم  شما دادی ازمایش ؟ دکترم گفت ...

نه من فقط يكي اوايل دادم ك منفي بود تازگيا از ندادم ،،منم رو پهلو ك ميخوابم دردش بيشتر ميشه..اخه فردام جمعس نميشه رفت ازمايش داد تا شنبه بايد بصبرم بعد چيكار كردي ك خوب شد؟؟

نه من فقط يكي اوايل دادم ك منفي بود تازگيا از ندادم ،،منم رو پهلو ك ميخوابم دردش بيشتر ميشه..اخه فرد ...

دکترم گفت اب زیاد بخور هیچ کار میگه تحمل کن 

طبیعیه الان چهار روز کلا شبا از درد شکمم و پهلوم نمیتونم بخوابم تازه شکمم ترکای وحشتناک خونی بردتشته اونا هم درد میکنن فقط باید تحمل کنم همین 

من بجه ی اولمه برا شما هم اواین بچه اس!؟

دکترم گفت اب زیاد بخور هیچ کار میگه تحمل کن  طبیعیه الان چهار روز کلا شبا از درد شکمم و پهلوم ...

اره عزيزم اويل بچمه چون ادمم بي تجربس بيشتر نگران ميشه..حتما اب بيشتر ميخورم از امروز ببينم بهتر ميشم

شاید عفونته عزیزم... توی بارداری معاینه میکنن؟؟ 

اره حدودا يه ماه پيشتر رفتم معاينم كرد كمي عفونت داشتم دارو بهم داد خوب شدم  ديگه ترشح ندارم ولي دوباره درد پهلو نگرانم كرده،،

[QUOTE=51581297]اره حدودا يه ماه پيشتر رفتم معاينم كرد كمي عفونت داشتم دارو بهم داد خوب شدم  ديگه ترشح ندارم ول ...[/QUOTE

فک میکردم توی بارداری معاینه نمیکنن، وای خیلی بده معابنه😢 ایشالا که چیزی نیس عزیزم، 

خدایا شکرت🙏