صبحی حرف از داداشش شده که هزار تا بدی به منکرده و تو زندگیم دخالت میکرد و بهم تهمت و توهین کرده بعد گفتم نه من نه هیچکس از داداشت خوشش نمیاد هرکی پشتش حرف میزنه منم همدستش میشم دیدم گفت هیچکی از ک.. داداشم نمیتونه بخوره یعنی چی یعنی منو برای اولین بار فدای داداشش کرد..این تو دلم بود عصر گف عموهات بهمون بدی کردن جواب زنگ هاشونو نده گفتم ک...عموهامو به تو نمیدم تو گوه عموهام نمیشی صدسال تار موی ۲ تا عموی بدم رو بتو نمیدم تا برسه ۲تا خوباش که قلبمن...هیچی نگفت ولی دلم خنک شد😁
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیرم من اصلا بی ادب نیستم فقط انتقام گیرنده خوبیم خاستم دقیقا عین خودش انتقام بگیرم
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه
عزمزمه من اصلا بی ادب نیستم فقط انتقام گیرنده خوبیم خاستم دقیقا عین خودش انتقام بگیرن دلم سنگین شده بود