2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیان

98 بازدید | 16 پست

۱۳روزه بینی مو عمل کردم بهش گفتم هم قوس داشته باشه هم خط کانتور.روزای اول نه قوس داشت نه کانتور.الان قوس دار شده ولی خط کانتورنداره.ممکنه ورمش بخوابه خط کانتورپیدابشه؟

یه چیزدیگه سوراخای بینیم روزاول خیلی کوچیک بود الان بزرگترشده.یعنی ورم کرده بازمث قبل میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان کسی که بینش ۴ماه عمل کرده میگم هنوزم که هنوزه بینیم شکل نگرفته پر ورم و بادع اصلا سر بینی چ ...

بعد۴ماه ازفرمش راضی؟روزای اول دماغ من بنظرم خیلی کوچیکتربودگچ وبازکردم انگارورم کردبزرگترشد

من بعد یه سال کانتور انداختالنته بینیم گوشتی پوست ضخیم بود

من بالاش استخوانی بود پایینش گوشتی ولی پره هارو خوب برام جمع کرده.پوستمم گف میانست نه نازک نه ضخیم.تواتاق عمل گفتم کانتورمیفته دماغ من.گف اره.ولی الان اصلاکانتورنداره

من بالاش استخوانی بود پایینش گوشتی ولی پره هارو خوب برام جمع کرده.پوستمم گف میانست نه نازک نه ضخیم.ت ...

زوده هنوز

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بغلای تیغه بینیم دوتاسوراخه تحقیق کردم فهمیدم ازاونجااستخون تیغه رومیشکونن.شماام اون دوتا سوراخ وداش ...

از بیرون سوراخه بینیتون؟؟؟

من پایینش بخیه زدن همه جاشو

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بعد۴ماه ازفرمش راضی؟روزای اول دماغ من بنظرم خیلی کوچیکتربودگچ وبازکردم انگارورم کردبزرگترشد

اصلا به هیچکس توجه نکن من سر بینی اینستا تلگرام گوگل رو جویدم بینی خیلی فرق می‌کنه رفته رفته اصلا اهمیت نده اوایل خیلی ایراد داشت الان فرق کرده رفته رفته بهتر میشه فقط صبر داشته باش به نظر دیگران اصلا اهمیت نده 

از بیرون سوراخه بینیتون؟؟؟من پایینش بخیه زدن همه جاشو

بالای تیغه بینیم هم سمت راست هم سمت چپ دوتاسوراخ کوچیکه.گچ و برداشت گف هم روی بخیه هات هم روی اوناترمیم کننده بزن هرروز.من فک کردم جای گچ مونده تواینستاداشتم یه کلیپ ازبازکردن گچ نگاه میکردم دیدم اون خانم هم مث من اون دوتاسوراخ وداره.زیرش نوشته بودن برای چیه پزشکش نوشته بود استخون تیغه روازاون قیمت خورد میکنیم تاباریک شه.من تیغه بینیم پهن بود.

اصلا به هیچکس توجه نکن من سر بینی اینستا تلگرام گوگل رو جویدم بینی خیلی فرق می‌کنه رفته رفته اصلا اه ...

خداروشکر.

یه سوال شماتیغه بینیتونم دستکاری کردن؟ازبغلا