2777
2789

من و خواهرم ازدواج کردیم خواهرم شاغله منم دارم درس میخونم برای استخدامی هفته ای دوبار میرم خنه مادرم ولی احساس میکنم کمه هردفعه هم میرم خونشون همش کار میکنم ولی یکم عذاب وجدان دارم… اصلا خوشم نمیاد از خونه پامو بزارم بیرون احساس میکنم افسردیگه چیه عاشق اینم بشینم تو خونه خودم تک و تنها😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶.۷ ماهی یکبار در حد دو روز با شوهرم میریم و برمیگردیم هیچ کاری نمیکنم فقط تو پهن و جمع کردن سفره کمک میکنم

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

آخر هفته ها میرم

در حد ظزف شستن و خونه جارو زدن و مرتب کردن

غذا رو خودش میذاره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ماهی یکی دو بار. نیازی به کمک نداره یه آشپزیه که با هم انجام میدیم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من ماهی یکی دوبار میرم

ولی موقعه ای که کار داشته باشه حتما میرم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

قبلا تا جایی که در توانم بود کمکشون میکردم

الان دیسک گردن دارم کارهای خودم رو هم انجام نمیدم

سر زدن هم هیچ برنامه ی خاصی نداره هر وقت بتونم میرم البته تنها،همسرم فقط دعوت کنن میاد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم