2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر ندارم ولی اگه میشدم اصلا توقعی ازشون نداشتم و از اول میگفتم هرجا دوس دارین برین زندگی کنین نه اینکه بیارم و دل خودم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

زیاد به پسرم زنگ نمیزنم

زیاد گله نمیکنم چرا نمیاید پیش ما 

به پسرم یاد میدم که چجوری زنش رو خوشحال کنه خانما با چی خوشحال میشن و... 

یه موقع یچیزی میدم به عروسم نمیگم اینو ببر بده پسرم بخوره😑

تو جمع اگه پسرم رو بوسیدم عروسمم میبوسم از پسرم تعریف کردم از عروسمم تعریف میکنم(از حق نگذریم اخری رو از مادرشوهخر خودم یاد گرفتم) 

من همیشه میگم پسرم ازدواج کنه بره حتی اگر دلش نخواد ما رو ببینه به نظر خودش و همسرش احترام میذارم 

برای خودم اندوخته مالی دارم که بعدا نخوام بگم پسرم باید در خدمتم باشه چون من دوست داشتم مادر بشم 

تک تک این روزهایی که دارم باهاش زندگی میکنم رو سعی میکنم عشق کنم و لذت ببرم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هرچی تو شهر عروسم رسمه به دروغ نمیگفتم ما رسم نداریم 😏از درد پول خرج کردن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اگه مادرشوهر بشم باید شعورم برسه عروسمو ناراحت کنم انگار پاره تنمو ناراحت کردم

همین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری