2777
2789
عنوان

بهترین رشته ی دانشگاهی انسانی

216 بازدید | 34 پست

سلام 

به نظرتون بهترین رشته های دانشگاهی انسانی چه رشته هایی هایی هستن؟ 

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناسی و حقوق

آخه  میگن برای روانشناسی و حقوق باید 

بعد ۴ سال آزمون  هم شرکت کنی وگرنه شغل پیدا نمیکنی

برای همین سختمه

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

حقوق و روان ب شرطی ک تا اخرش بریفرهنگیانم ک شغلش تضمینه گرچه حقوقش کمه

آره خودم واقعا عاشق فرهنگیانم 

حقوق و روانشناسی رو هم دوست دارم

ولی چون توی نی نی سایت از معلمی خیلی بد میگن 

میگم به شغل های دیگه هم فکر کنم

برای حقوق اره ولی برای روانشناسی نه

خواهرم لیسانس روانشناسی هست

میگه باید برای روانشناسی ارشد گرفت

وگرنه شغل نمیشه پیدا کرد

آره خودم واقعا عاشق فرهنگیانم حقوق و روانشناسی رو هم دوست دارمولی چون توی نی نی سایت از معلمی خیلی ب ...

از من ب ت نصیحت ۸۰ درصد ادمای اینجا در حال ک اطلاع ندارن نظر میدن من خودمم مث ت عاشق فرهنگیانم و میخونم براش

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیوفته....

بی برو برگرد فرهنگیان بهترین رشته انسانیه

حقوق و روان شناسی یه زمانی بود ..

من پارسال راحت حقوق و روان قبول میشدم ولی فرهنگیان قبول نشدم .. چون الان ۹۰ درصد انسانی ها هدفشون فرهنگیان شده .. پس بخون واسه فرهنگیان 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

از من ب ت نصیحت ۸۰ درصد ادمای اینجا در حال ک اطلاع ندارن نظر میدن من خودمم مث ت عاشق فرهنگیانم و میخ ...

انشاالله که قبول بشیم

بی برو برگرد فرهنگیان بهترین رشته انسانیهحقوق و روان شناسی یه زمانی بود ..من پارسال راحت حقوق و روان ...

آره منم امسال روزانه حقوق و روانشناسی شهر های متوسط

قبول میشدم

ولی گفتم یک سال پشت کنکور بمونم تا از فرهنگیان قبول بشم 

آره منم امسال روزانه حقوق و روانشناسی شهر های متوسطقبول میشدمولی گفتم یک سال پشت کنکور بمونم تا از ف ...

اهوم انشاءالله قبول شی می ارزه قطعا

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بی برو برگرد فرهنگیان بهترین رشته انسانیهحقوق و روان شناسی یه زمانی بود ..من پارسال راحت حقوق و روان ...

ادمی که فرهنگیان نیاره حقوق و روان نمیاره بیاره هم پشت کوهی جایی 

اینو من نمیگما همه میگن قابل مقایسه نیست. 

فرهنگیان هم چیزی نداره یه حقوق بخور و نمیر بهت میدن، فقط تقی به توقی میخوره تعطیلی و اینجاش خوبه 

حتی حق زندگی تو جای دیگ رو هم نداری

تا ابد پات بنده

صد در صد کسایی که حقوق یا روان اوردن خیلی تلاش کردن 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ادمی که فرهنگیان نیاره حقوق و روان نمیاره بیاره هم پشت کوهی جایی اینو من نمیگما همه میگن قابل مقایسه ...

عزیزم محض اطلاع شما من رتبه پارسالم ۱۵۰۰ شد .. حقوق اراک شهر خودمون رو خیلی راحت قبول میشدم ( دیدم رتبه های بالاتر از من قبول شدن ) شهر دیگه اصلا نمیخواستم و میاوردم هم نمیرفتم .. اگه شما یه کم اطلاعاتتون بالا باشه حتما میدونین که دانشگاه های اراک اون قدرا هم راحت گیر نیستن و نسبتا سخت گیرن .. با رتبه من قطعا میشد دانشگاه تهران هم برم حالا حقوق نمیشد ولی رشته دیگه میشد 

ولی جالبه که فرهنگیان شهر خودمون حتی امور تربیتیش هم نیاوردم! خدا شاهده که دروغ نمیگم .. یکی از اقوام قبول شد .. گفت رتبه همه کسایی که قبول شدن زیر ۸۰۰ بوده و دبیری ها زیر ۵۰۰ .. دروغ ندارم که!

و اینکه خیلیا از فرهنگیان بد میگن به خصوص تو نی نی سایت.. ولی مهم نیست هر کی دنبال علاقش میره ولی واقعا خیلی بده که به علایق دیگران توهین کنیم من اصلا به حقوق یا روانشناسی چیزی گفتم؟ فقط گفتم فرهنگیان بهتره به هزار و یک دلیل که خود اسی هم موافقه..

شما اومدی ازش بدگویی میکنی این درست نیست عزیزم 😊❤