2777
2789

یک ماه پیش رفت بدونه ی دویدن ساده زانوش درد گرفت و الان ی ماه ام ار ای و فیزیو و دکتر خوب نشده شعله اسنپ و هرچی داشتیم از جیب رفته حتی پس اندازه‌ای ن قرضم کردیم ولی هنوز خوب نشده نمیدونم چطوری اینجوری شد دکتر میگه التهاب تو استخونشه ولی یکماهه استراحت و هنوز نمیتونه پا رو خم کنه توروخدا برامون دعا کنید بنظر خودم ک واقعا چشم خورد توروخدا اول ماهه شما نفستون حقه

یه تخم مرغ همین الان از پنجره پرت کن بیرون براش و یگو هرکی چشمش کرده چشمش بترکه ...

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حق این روز عزیز سلامتی کاملشون رو بدست بیارن

برای دفع چشم زخم و رفع بلا حرز امام جواد علیه السلام تهیه کنید همیشه همراهشون باشه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

از خدا میخام که هز چه سریعتر همسرت سلامتیش ب دست بیاره و درهای رحمت خدا به روتون باز بشه و دست ب خاک بزنید طلا بشه 

یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

منم ۹ ماهه به همین درد گرفتارم،از کارم اومدم بیرون ،وهمچنان در مسیر دکتر در رفت وامدم

ان شاالله به حق این ماه عزیز همسرتون شفای کامل بگیره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد