2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم از بارداری

137 بازدید | 12 پست

تنبلی تخمدان دارم .جوری که الان دو ساله باید امپول بزنم تا پریود بشم .

توی اینستا کلی کلیپ برای ای وی اف و خطاراتش دیدم

و ایککه خیلیهایی که تنبلی دارن تخمکهاشون ضعیفه و مناسب نیست 

اونقدر ناامیدم که تمام روز خوابم و دارم تو نت سرچ میکنم

جون غذا خوردن ندارم.با هیچوکس رفت و امد نمیکنم که کسی بهم نگه چرا بچه نداری 

اینم بگم ۴ ساله ازدواج کردم و یکماهه تازه اقدام کردم.

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معجون خرنوب و نانخواه بخور 

خودتو ببند به گرمیجات 

گوشت بلدرچین و شتر بخور 

شیره ارده   دوسین 

حذف گوشت گاو  کنسرو  و فست فود 

انداختن بادکش رو کمر  و شکم 

مالیدن روغن اسفند به شکم

یک ماهه اقدامی بعد این حال و روزته؟؟؟؟؟؟

اره 

میدونم هجیبه ولی ناامیدی همه ی وجودمو گرفته 

دنیام سیاهه 

خودمو میبینم تو حالتی که پیرم و بچه ندارم یا خونه زندگیمو از دست دادم به خاطر بچه نداشتن 

میدونم عجیبه ولی واقعا این افکارم دست خودم نیست

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

نصف ملت الان تنبلی دارن حامله میشی ی زودی شک نکن

خدا کنه 

اره میدونم هجیبه ولی ناامیدی همه ی وجودمو گرفته دنیام سیاهه خودمو میبینم تو حالتی که پیرم و بچه ندار ...

نگاه کن راه حامله شدن بیخیالی .من ن تنبلی ن کیست هیچ چی ندارم ۳ ساله اقدامم .دوستم با تنبلی شدید که پریود نمیشد ماه اول باردار شد .خدا بخاد بهت میده خیالت راحت

اره میدونم هجیبه ولی ناامیدی همه ی وجودمو گرفته دنیام سیاهه خودمو میبینم تو حالتی که پیرم و بچه ندار ...

من اینجور آدمارو درک نمیکنم بااین افکار

من خودم ۲سال اقدام بودم ولی اینجوری نوردم

ببین فقط ویتامین سی اولترا و منیزیم اولترا هرروز بخور بیخیال لبنیات شو واینکه اصلا به بارداری فکر نکن میشه من اینجوری باردار شدم 

پیج دکترمعصومه محمدپور هم فالو کن اونجا خیلیا شرایطشون از تو بدتر بوده خوب شدنن

💟خدا باماست👫💟عشقمون پایدار💞

عزیزم با طب سنتی و استفاده از  گیاهان و روغنهای طبیعی خیلی راحت مشکلتون حل میشه  

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه