سلام خانوم ها من پنج شیش ماهه درگیر تنبلی تخمدان هستم
دارو مصرف کردم ورزش هم میکردم رژیم غذایی هم داشتم جوری که از وقتی که فهمیدم چایی رو هم با خرما میخوردم اصلا شیرینی جات نمیخورم فست فود رو هم کلا گزاشتم کنار نه کباب لقمه نه فلافل هیچی نمیخورم با این همه تلاشی که داشتم بعد سه ماه رفتم سونو گفت همیشه در حد دو سه تا کیست ریز بود ه ولی الان زیاد شده ورسما تنبلی تخمدان داری
بعد پریود شدم وتو پریودیم آبجیم عمل کرده بود من خونشون بودم وهمش سرپا بودم وکار میکردم اون پریودیم عادی شده یعنی مثل دفعه های قبل سر سه روز تموم نمیشد وهفت روزه شده البته قرص اهن رو هم یه هفته قبل پریودم شروع کرده بودم بعد که تموم شد قصد داشتم برم یه دکتر خوب بخاطر شرایطی اون ماه نتونستم برم وول خوردن کیست هارو حتی حس میکردم بعد نزدیک پریودی بعدیم که رسید یه هفته قبلش هرروز روزی یه لیوان دم کرده بومادران خوردم پریود که شدم یه روز تمام درد کشیدم تو همون روز اول چای زنجبیل ودارچین وزعفرون خوردم به دو لیوان بومادران که مثلا دردم بهتر بشه که بدتر شد زیر دلمو یه جوری درد میکرد که نمیتونستم خم بشم امگار یه نفر یه تیغ برداشته بودم زیر دلمو با تیغ بریده بود به هر طرف
این پریودیمم همش خودمو درگیر کار میکردم که پریودم قطع نشه وخداروشکر خوب بود توروزای آخر پریودی هم همینجوری دمنوش بومادران درست کردم وخوردم بعد روز دوازده سیکلم رفتم پیش دکتر وسونو دکتر که سونو گرفت همه چیو گفت غیر از کیست گفتم خانوم دکتر کیستام چه جوریه گفت نه کیست نداری
داشتم از خوشحالی پرواز میکردم
خلاصه خواستم این ماجرا رو براتون تعریف کنم که اگه کسی خدایی نکرده این بیماری رو داره بتونه درمان کنه
انشاالله شماهم نتیجه بگیرین
ومنم دعا کنین