2777
2789

ینی زندگی کردن هنرررر میخواد و مام که بی هنر....

چقد اشتباه کردم باید منم ازین زنا میبودم....

🩵ازین زنایی که خودشونو نمیکشن واسه شوهرشون 

دوسش دارن اما یه بی تفاوتی خاصی تو وجودشونه

🩵ازین زنایی که خیلی به خودشون میرسن سلامت پوست و مو و چکاپ ها و ناخن و زیبایی معقول شون...

🩵ازین زنایی که کل دغدغه شون چیدن برنامه های کیش وقشم و ترکیه یا حداقل شمال و کافه های مختلف و شهرای داخل ایرانه

🩵ازین زنایی که وقتی میبینن شوهرشون داره پول در میاره و زندگی رو میچرخونه دیگه خودشونو جررررر نمیدن که اینام زیر فشار کار له بشن و مسیر سه ساله رو یک ساله برسن...

🩵ازین زنایی که خرج خودش و خواسته هاش رو ارجع تر میدونه به خرجای شوهرش و پلی استیشن و گوشی و ماشین و....

🩵ازین زنایی که در نهایت زنانگی هستن و از استرس زیادفشار کار و زندگی تیک عصبی نمیگیرن....

🩵ازین زنایی که اونقد توقعشون بالاس که شوهره تا کمر تو گل گیر کرده و حتی به فکرش نمیرسه به زن دیگه ای فکر کنه...

نه مثل من اونقدر بی خرج و شوهر دوست و شاغل و مدیر باشه که شوهره بخاد یکی رو هم اضافه کنه که فقط لوندی و دلبری و ناز داشته باشه و این براش بیوفته تو زحمت و براش از جون مایه بذاره.....

✨ یه جایی برای رشد و حال خوب! ✨

سلام سبز مثل پیچک! 🌸

اگه دوست داری با یه جمع صمیمی از خانم‌ها درباره رشد فردی، شناخت خود، کمال‌گرایی، و مهربون‌تر بودن با خودمون گپ بزنیم، یه کانال تلگرام داریم که شاید برات جالب باشه.

ما تا حالا دو تا چالش کاربردی و جذاب داشتیم:

💛 چالش نوازش – یاد بگیریم چطور خودمون رو بیشتر ببینیم و دوست داشته باشیم.

✨ چالش کمال‌گرایی – از سخت‌گیری‌های بیهوده روی خودمون و زندگیمون رها بشیم.

📌 اگر دوست داشتی، خوشحال می‌شم که به ما بپیوندی:

🔗 لینک کانال تلگرام را بگو که برات بفرستم 

منتظرت هستیم! 😉🌿

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من از این زنای بی درک خوشم نمیاد 

فقط با یکی دو گزینه اش موافق بودم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

منم ازین دسته خانم هایی ک گفتی نیستم 

اما برای شوهرم جونمم میدم و هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم براش میدونم اون زنی ک دست ب سیاه سفید نمیزنه یا شوهرش پولدار تره بازم شوهرش ب خوبی شوهر من نیست

هیچ وقت حسرت زندگی بقیه رو نخور ما نمیدونیم توی زندگی اون گذشته 

زنی رو می‌شناختم ک این مدلی ک گفتید بود اما میگفت چون شوهرم بهم خیانت کرده منم اینجوری هستم 

نمیدونم همه ی زنای دهه هفتادی حس میکنم این فداکاری بیش از حدو اکثرا دارن

خوب از الان سعی کن تعادل داشته باشی 

به خودت برس کارهایی دوست داری انجام بدع

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

خوب از الان سعی کن تعادل داشته باشی به خودت برس کارهایی دوست داری انجام بدع

دقیقا تعادل خوبه 

بدونی کجا به خودت برسی کجا فداکاری کنی 

هیچکدوم زیاده رویش خوب نیس

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

زررررشک یعنی دوست داری یکی از این زنها گیر برادر یا پسرت بیاد ؟؟؟اون پسر بدبخت چه گناهی کرده ؟؟؟؟

اکثر این مدل زنها از بس کمبود و عقده از طرف شوهر دیدن این شکلی شدن بخدا راست میگم 

طرف میگفت وقتی شوهرم برای زنای دیگه خرج میکنه منم دیگه بهش رحم نمیکنم 

یا وقتی شوهرم خرج خانواده شو میده منم خرج میکنم ک کم نیارم

منم تا دو هفته پیش خوشم نمیومد اشیالا جوری نشه که به این نتیجه برسی چقد اون بی فکر ها کارشون درسته.. ...

شده یه وقتایی خسته بودم یا مشکلی بوده ولی موقت بوده 

درکل به قول دوستمون تعادل خوبه 

وگرنه از اون خانمها هم توصیف کردی هم دیدیم و نتیجه خوبی نداشت زندگیشون