پدرم دراومده یه سنگ هفت میلی دارم حرکت کرده دکتر میگه اگه دفع نشه باید عمل کنیم برات لوله بذاریم.۲۵هفته باردارم.از استرس دارم سکته میکنم.یه راهی بگین این سنگ لعنتی خودش بیوفته…بچم گناه داره…
من ۳ میلی داشتم بیمارستان بستریم کردن روزی چنتا سفتریاکسون تزریق کردن دردم رفت مرخص کردن دگ نگفتن بازم سنگ هست یا نه نرفتی بیمارستان
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه سونو و ازماشمو بردم پیش دکتر اروژولیست.فردا میرم پیش دکتر زنانم ببینم چی میگه
اره ببر گفت بری بیمارستان برو دردم داری دیگه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن