2777
2789

سلام دوستان. 

من با اینکه قیافه خوبی دارم. قدبلند و لاغرم.منطقه بالای شهرمون میشینم شغل باکلاسی دارم و کلی مورد دیگه برای اعتمادبنفس، ولی بدلیل اینکه دلم نمیخواد دل کسی رو بشکنم و کسی ازم دلخور بشه خیییییلی خاکی و افتاده برخورد میکنم.جوری که گاهی حس میکنم بعضیا از این اخلاقای من سو استفاده میکنن و آدمای سطح پایینی رو میبینم که واسه من کلاس میذارن جدیدا. احساس میکنم لازمه یکم خودمو بگیرم ولی نمیدونم چطوری. لطفا بهم یاد بدین

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رسمی برخورد کن باهاشون 

یه لبخند زورکی گوشه لبت باشه 

طرف خودش متوجه میشه😁

گاهی باید آدم از خاکی بودن در بیاد 

خیلی ها جنبه شو ندارن

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

راستش با اینکه هم خودم هم شوهرم کار میکنیم بدلیل نزول و وام بانکی که شوهرم قبل از ازدواج گرفته بوده هنوز گرفتاریم. واسه همین چند ساله هیچی به خونمون اضافه نکردیم و هنوزم مستاجریم و مدل ماشینمونم پایینه. ولی اطرافیانمون دارن پیشرفت میکنن و تازگیها دارن برام کلاس میذارن و این منو با این همه آپشن عصبی میکنه.

همسرم همش میگه یکم اعتمادبنفستو ببر بالا خودتو بگیر. ولی من نمیتونم. میشه کمکم کنید بگین چطر منم براشون قیافه بگیرم

خب من اونقدری اعتماد به نفس دارم که نیازی نمیبینم خودم رو بگیرم  اتفاقا اونی که قیافه میگیره ی ...

منم نظدم همینه ولی جدیدا دارم اذیت میشم