2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا امواج منفی فقد در جریانه 

خوشبختی کجا بود

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

نبابا چ خوشحالی دارن !!! من ک باور نمیکنم فضای اینجا رو کلا جنجال دخترایی که زیر ۱۶ سال ازدواج میکنن حامله میشن هیچ جذابیتی نداره این مدل خوشبختی 

مرلین هستم از نوع مورنو🫶🏻 👩🏼نه مونرو🙌🏻

نه اتفاقا خیلیاشون هم خیلی فقیر هستن ومعمولی 

ولی چند روز پیش ی زنه تتپیک زده بود نرفتم عروسی خواهر شوهرم چون شوهرم عروسی داداشم نیومده واینکه باج بهم ۱۰۰میلیون طلا داده قراره خونه وماشین هم به اسمم بشه بعد گفتم دوکیلو طلا برام بخر تا بیام والله خیلی تابلو رود دار چیزززز شعر تلاوت میکنه

شوخی میکنی؟ من از هر ۵ تا تاپیک که میبینم یکیش خیانته

خیانت خیلی خیلی زیاده من آقایی رو میشناسم همه رو اسمش قسم میخورن زن داره خانمش هم فکر میکنه آقاش خیلی دوستش داره ولی میدونه میلوله آقا معشوقه داره خیلی هم دوستش داره براش همه چیزم میخره بهش گفته طلاق بگیری منم طلاق زنمو میدم از ایران میریم میگم همه رو اسم مرد قسم میخورن

خیانت خیلی خیلی زیاده من آقایی رو میشناسم همه رو اسمش قسم میخورن زن داره خانمش هم فکر میکنه آقاش خیل ...

خوب همونان که میان اینجا تاپیک میزنن دیگه بنده خداها از فضا که نیومدن

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

این سایت فقط درمورد خیانتو مادرشوهره

هروقت تاپیک زدم درمورد یچیز دیگ هیچکس نیومده کمکم کنه

نمونه ش تاپیک اخرم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸