2777
2789

یک هفته ای هست همش گیر الکی میده (ب وضعیت اقتصادی ربطی نداره اصلا)

چجوری مثلا نمیگذراره بچه صبحانه بخوره ،با بازی کردن یا کار فنی راه انداختن تو خونه ،من میگم یکم استپ کن ب بچه خوراکی یا هر چی،بدم میگه بده حدال یک کاری بکن تو خونه ،به جای صحبت کردن با نه نه است ..

خونه داری بگیر ...منم روزه گرفتم از تو دور بشم ،هم سطح خودم نمیبینمت!!!!

انقدر فشار میاد روم .من خونه داریم خوبه الان چهار روز میشه بس ک حرف های بد بهم زده دستم نمیره یک ظرف جابجا کنم ...اونم میدونه ک وقتی اینطوری میگه انرژی من خالی میشه ..بازم پرروعی میکنه ............شستم خبر داده ک با خانوادش بهم زده و بجثشون شده ،جالا داره سر ما خالی میکنه ...خدا از هیچ گدومشون نگذره ایشاالله.

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر صبحانه خوردن بچه بر مرده میگه برو خونه بابات لیاقتت همینه تا اخر عمر بشینی پیش نه نه ات ،)عوضی(

من؛و بچه هم با هم باشیم ،گفتم هر جا بچه باشه منم هستم 

.......چی تو سرش میگذره ک به حاطر مسایل ساده دعوای شدید راه میندازه ،همش میخواو بره رو اعصابم 

خانوادش ،حانواوم،من همه از دست رفتاراش ناراحتیم حالا رو نمیکنیم .خانوادش رو نمیدونم ب رو میارن یا نه ..

محلش نده کوفت جلوش بذار خودتو با بچه و کارای خونه سرگرم کن و باهاش صحبت نکن

نمیکنم ولی همش بچه رو سمت خودش میکشونه  .یاد میده ب من بگه مامان بد 

من هم محل نمیدم و ب کارام میرسم ...الان البته ۴روزه انرژیم ب حاطر حرفای زشتش افتاده و کاری نمیتونم بکنم .

نمیکنم ولی همش بچه رو سمت خودش میکشونه .یاد میده ب من بگه مامان بد من هم محل نمیدم و ب کارام میرسم ...

ببخشید ببخشید خییییییلی بیشعوره

بچه بعدها دیگه ازت حساب نمیبره

بگو مردک 

مادر بچه حرمت داره این حرفارو جلوی بچه نزن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

تهرانیم ،من متولد یکی از شهرستان ها هستم .بعد بهم میگه تو  از روستاهای بی فرهنگ شهرستانی هستی ...گفتم نکنه تو تو کاخ بدنیا اومدی 

ببخشید ببخشید خییییییلی بیشعورهبچه بعدها دیگه ازت حساب نمیبرهبگو مردک مادر بچه حرمت داره این حرفارو ...

بیشعور و چشم سفید پرو هست .من سعی میکنم وقتی بچه خودش میخواد برم سمتش ک بی حرمتی نشه ....اصلا همچین زندگی رو تصصور نمیکردم ...دقیقا بعد از بچه دار شدن خوی وحشی و بی فرهنگش رو نشون داد

این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشیدن بیزار میکنه اصلا به اجبار نمونید زندگی و جاهایی که دوست ندارین بمونین رها باشین نفس بکشین تصمیم به هدف رهایی گرفتین اصلا معطل نکنیداجرا بزارین قدم بردارین محکم ومطمعن باشین بهترین روزها وخوب هم هست ولی نمانید اگه دوست ندارین جداشین رهاشین به خدا اعتماد کن آسمون آبی زیبا به هیچکس متعلق نیست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مگه سرکارنمیره ک اینقدر وقت داره ب توگیربده؟

نه نمیره میگه نیازی نمیبینم برم ...وقتایی گ دو ساعت بیرونه حس ازادی دارم 

از دستش افسرده شدم کلی دارو میخورم خدا ازش نگذره ..دیشب با خودم فکر میکردم ک اگه این نبود من اصلا این مشکلات افسردگی نمیگرفتم