2777
2789
عنوان

شوهرم مودی هست درک نمیکنم تو سرش چی میگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 36 پست
این اشتباه بزرگ بوده و هست برای خانم ها به اجبارماندن وتحمل کردن این سخت زجر اوری میکشه از نفس کشیدن ...

بچه ،بچه ،بچه، اخ اگه نبود ک یک لحظه هم نمی موندم..روانیه ..من نمینونم این محیط رو تحمل کنم ،بگذارم برم ،بعد بچه بی گناهم تو محیط مسموم بمونه.بچه ای ک من خواستم پا بگذاره تو این دنیا

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مخارجتون چطور تامین میشه؟

خونه و مغازه داره.حتی میگم باشگاه برو نمیره میترسه لحظه های من و بچه بیشتر بشه ...هر وقت با بچم بیرون میرم خوش میگذره یت حتی تو خونه خوش بگذره گوفت میکنه ..دعوا راه میندازه از دماغ در میارخ 

بچه ،بچه ،بچه، اخ اگه نبود ک یک لحظه هم نمی موندم..روانیه ..من نمینونم این محیط رو تحمل کنم ،بگذارم ...

تا هفت سالگی پیش خودت هست و بعدشم هفت ای دو جلسه پیشت هست نه سالگی هم خودش تصمیم میگیره پیش تو بمونه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تا هفت سالگی پیش خودت هست و بعدشم هفت ای دو جلسه پیشت هست نه سالگی هم خودش تصمیم میگیره پیش تو بمونه

متاسفانه از این نظر پسره و ۵سالشه

خونه و مغازه داره.حتی میگم باشگاه برو نمیره میترسه لحظه های من و بچه بیشتر بشه ...هر وقت با بچم بیرو ...

تن پروره  مگه هرکس خونه ومغازه داره دیگ سرکار نمیره؟! شوهرمن دوتاخونه داره باغ داره تاحالا فکر نکرده نره سرکار کرایه بگیره 

هرجورشده مجبورش کن بره سرکار اینجورحواسش ب کارشه اینقدر گیر بهت نمیده

تن پروره مگه هرکس خونه ومغازه داره دیگ سرکار نمیره؟! شوهرمن دوتاخونه داره باغ داره تاحالا فکر نکرده ...

نمیره ،پرو.بهش چیزی بگم همش میگه من کج میشینم راست حرفم رو میزنم ..حالم بهم میخوره ازش ...حمایت عاطفی نداریم ،ارتباط نداریم .حمایت مادی نمیکنه ..عوضی اَشغال....اگه خدایی وجود داشته باشه ،خوش جوابش رو بده ،اگرم ک نه.به هر حال تو دو حالت هم زندگی من سوخت شده ..بچم ۵سالشه،نگاه میکنم ب گذشته باید بیشترش خوشی بوده باشه واسه یه بچه...ولی بیشترش ناراحتی بوده واسش 

متاسفانه از این نظر پسره و ۵سالشه

مشکلی نیست هارت پورت بعضی مردا نگاه نکن هیچ مردی تا حالا بچه نگه نداشته کارای مهریه تو اجرایی ک میاد خودش به توافق خیالت راحت 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

پشت و پناه داری؟پدر مادر و برادر؟ ازت حمایت میکنن؟اونا میدونن توی خونه ی خودت شکنجه و زندانی شدیبا ا ...

دارم ولی کاری نمیتونن بکنن.یکبار رفتم ..چنان در رو میکوبوند ک مامانم باز گرد در رو ..گفت بچم رو میبرم ..مامانم گفت ببر .همه رفتیم اتاق ،پسرم نمیخواست بره تا سه صبح خونمون موند اخرش ک بچع خوابید رفت فرداش ۸صبح اومد فکر کن تو اپارتمان ک همه متوجه میشن 

مشکلی نیست هارت پورت بعضی مردا نگاه نکن هیچ مردی تا حالا بچه نگه نداشته کارای مهریه تو اجرایی ک میاد ...

مهریه ام رو گففتم ۱۴سکه ک حق و حقوق بگیرم ...اولی رو انجام دادیم ب حق و حقوق رسید قبول نکرد 

حالم از وضعیتم بهم میخوره لعنت ب من