2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم نه 

ولی به نظرم ارزش امتحان کردن رو داره و اون دختر از فکر و خیال راحت میشه 

ولی اون خانم هم جنبه داشته باشه پسره گفت نه تا چندین نسل پسره رو آه و نفرین نکنه

بدونه طرف شاید توی رابطه هست یا از این دختر خوشش نیومد و قبول نکرده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بله شیفته ش بودم پیشنهاد دادم و گفتم ازت خوشم میاد رد نکرد و وارد رابطه شدیمرابطه ای بود که سرانجام ...

منم با یکی داشتم اشنا میشدم همینطوری خیلیم اوکی داشت پیش میرفت و فقط با پیشنهاد من داشتیم آشنا میشدیم یعنی بهش گفتم ممکنه بشناسیم همو من بگم خوشم نمیاد

و داشتیم آشنا میشدیمو منتظر بودم اون پیشنهاد اوکی شدنرو بده

ولی انقدر بقیه گفتن کار اشتباهیه تو پیشنهاد اشنا شدن بدی که منم رو همچی حساس شدم و ارتباطم رو قطع کردم

منم با یکی داشتم اشنا میشدم همینطوری خیلیم اوکی داشت پیش میرفت و فقط با پیشنهاد من داشتیم آشنا میشدی ...

بنظر من کار اشتباهی نیست

ب شخصه هیچوقت از اینکه پیشنهاد دادم پشیمون نشدم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀