2777
2789

والا فست و روزه مثل همدیگه هستن تو فست اگه تشنه آت شد میتونی آب بخوری ولی تو روزه نه 

منم همین تصمیم رو دارم روز اول سحری پنج تا خرما و آب ولرم خوردم برای افطار یکمم پنیر به مقداری کم نون بازم آب ولرم با دوسه تا خرما ما بین هم چیزی نمی‌خورم سعی میکنم بخوابم که چیزی نخورم برای سحر بیدار میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ینی کلا خرما و پنیر نون میخوری فقط؟؟

اره به خدا گرسنه ام نمیشم ولی خوب تو سحری هم بخوری تو طول روز یه مقداری گشنه میشی که اونم طبیعیه 

برای افطار تو با آب ولرم و خرما و یکم پنیر روزه اتو باز کن

وقت یادت باشه شیرینی جات نخوری حتی شله زرد گذاشتن جلوت نهایت یه قاشق بعضی ها بعد رمضان چاق‌تر میشن

به عنوان کسی که تجربه فست تو ماه رضمونو داره میگم نکنید

لاغر میشید اره ولی بعدش داغون میشه سیستم بدنیتون

من فشارم افتاد رو 5 و نیم  دکتر میگف چجوری بهوشی

تو ی هفته 3 کیلو کم کرده بودم

میخای گریه کنی؟  گریه نکن برقص😎
به عنوان کسی که تجربه فست تو ماه رضمونو داره میگم نکنیدلاغر میشید اره ولی بعدش داغون میشه سیستم بدنی ...

ببین تو چطور رعایت کردی فست و تو ماه رمضون؟؟؟

من میخوام سه یا چهار کیلو کم کنم تو ماه رمضون

نه خیلی زیاد 

تو واقعا بدنت خالی شده یهو سه کیلو تو یه هفته شوک زیادیه

اره به خدا گرسنه ام نمیشم ولی خوب تو سحری هم بخوری تو طول روز یه مقداری گشنه میشی که اونم طبیعیه برا ...

من اگه بتونم سه چهار کیلو کم کنم عالی میشه

البته وسطش مسافرت دارم 

پریودم میشم ولی خب دیگه چاره نیس