2777
2789
عنوان

خانم های شاغل متاهل بیاید لطفا

167 بازدید | 17 پست

با شوهرتون چجوری خرج میکنید تو زندگی؟!

ما دو ماهه اومدیم سر خونه زندگیمون قرض داشتیم واسه عروسی ، من گاهی لازم باشه کمک میکنم گاهی ام همشو خودم خرج میکنم

الان چون آخر ساله و عیدی اینا هم میدن نمیخوام ی جوری باشه ک منم خرج کنم میخوام بذارم واسه پس انداز

..

و خب میدونم اوضاع شوهرم زیاد خوب نیس ینی هر جور حساب میکنیم کم میاد

..

شماها چیکار میکنید

وقتی کم میاره کمک کن 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

من زمانی که شاغل بودو اگه میدیدم نیاز هست و به قول شما حقوق همسرم کم میاد از حقوقم خرج میکردم

ولی در غیراین صورت یا فقط برای خودم خرج میکردم یا جمع میکردم اصلا وارد زندگی و خرج های زندگی نمیکردمش

شماهم الان اگه میبینی همسرتون کم اورده بنظرم خرج کنید زندگی دونفرس دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هبیچی فقط بگم بعد از 15 سال یه قرونم ندارم حتی طلاهامم دادم 

. همشم دعوا داریم 

میگه یاسر کار نرو یا باید خرج کنی 

خودشم پولش نمیرسه ولی یه جایی پس انداز کن 

من بیشتر به خاطر بچه ها خرید میکنم لباس  پول کتاب کلاس 

من زمانی که شاغل بودو اگه میدیدم نیاز هست و به قول شما حقوق همسرم کم میاد از حقوقم خرج میکردمولی در ...

راستش آدم انقد چیزای مختلف دورش میبینه می‌ترسه

الان من بیارم خرج کنم بد عادت نشه ، همیشه واسه خودش ولخرجی کنه منتظر باشه من خرج کنم

ما هرچی هست می‌ذاریم وسط و با همدیگه خرج می‌کنیم و بدون اجازه همدیگه هیچ کاری نمی‌کنیم

ینی شما خرج خونه یا خرید واسه خودت میدی؟

من یه فکری دارم ک مثلا الان میتونم واسه خودم گوشی بخرما ولی خب بهم نمی‌چسبه 

دلم میخواد برام خرج کنه

هبیچی فقط بگم بعد از 15 سال یه قرونم ندارم حتی طلاهامم دادم . همشم دعوا داریم میگه یاسر کار نرو یا ب ...

نه ببین همیشه به من میگه تو پولتو فقط پس انداز کن طلا بخر واسه آینده 

ولی خب یه وقتا کم میاد کمک کن ، اما کم کم این توقع میره بالا 

مثلا توقع داره بره موتور بخره چک بده ولی وقتی کم میاره  من اجاره خونه بدم

راستش آدم انقد چیزای مختلف دورش میبینه می‌ترسهالان من بیارم خرج کنم بد عادت نشه ، همیشه واسه خودش ول ...

نه دیگه بهش بگو 

مثلا من یت موقع پیش میومد به شوخی به شوهرم میگفتم ای بابا این ماه نشد با حقوقم فلان مانتو رو بخرم یا حالا هرچیز دیگه به شوخی وخنده میگفتم شوهرمم متوجه میشد که من الان دارم این پول رو استثنا خرج میکنم وگرنه میخواستم خرج خودم بکنم که گاهی پیش میومد ماه بعد مثلا همونی که من میخواستم بخرم رو خودش میرفت میخرید برام

ینی شما خرج خونه یا خرید واسه خودت میدی؟من یه فکری دارم ک مثلا الان میتونم واسه خودم گوشی بخرما ولی ...

ییعنی،چی برات خرج کنه،خوب ما هرچی که داریم این وسط دیگه،مال من مال اونم نداره،هر کدوم هرچی بخوایم از این وسط می‌خریم،وقتی شوهرت تحمل می‌کنه که زنش بره سر کار و خسته و کوفته نتونه به زندگی برسه شما هم باید یه چیزی بدی در این وسط