2777
2789
عنوان

من مقصرم یا همسرم

152 بازدید | 13 پست

پریشب عروسی پسرداییم دعوت بودیم دوماه مونده بود به عروسی بینیشون جراحی کرد من اونجا داشتم به شوهرم میگفتم چقدر تغییر کرده هنوز با کلی ورم جذاب شده قبلا اصلاا اینجوری نبود 

راستش شوهرم مخالف شدید عمله من خیلی وقته میخوام عمل کنم اجازه نمیدم عمداً گفتم😢 از همون شب که کوفتم کرد هیچی اومدیم خونه هم همش بحث داشتیم میگفت جذاب شده؟؟خجالت نمیکشی من بگم یه زن جذابه پدرمو درمیاری چرا من پدرتو درنیارم دائم بهم میگه هیزی تو

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی نباید میگفتی جذابه، میگفتی بینیش خوب شده و کار دکتر خوب بوده و این حرفا

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تو ک میدونستی شوهرت این مدلیه نمیگفتی جذاب شده

از یه در دیگ وارد میشدی 

میگفتی وای یادته دماغ قبلی فلانیو؟  چقدر بد بود. الان خوب شده. دکترها چ کارا بلدن بکنن. وگرنه با اون دماغش کی ب این زن میداد

میدونم حالت تخریب اون بدبخت رو داره. ولی فقط بین خودتونه

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

حق داره به نظرم

نیت واقعی رو از گفتن این حرف بهش بگو که میخاستی برا عمل خودت نظرشو مثبت کنی

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

نباید میگفتی جذاب 😑

حالا هم بهش بگو راستش چون دوست دارم عمل کنم میخواستم بگم ،در اصل حقیقتو بگو که کاش اجازه بدی تو هم ولی دیگه بحثم نکن خوب ،اینجوری باز بهتره بگی 

واینکه بعدشم بگو ببخشید منظوری نداشتم و سریع پشت بندش ببوسش ی دونه ،وگرنه حالا حالا باید بشنوی ازش و بد اخلاقی میکنه 

با این کلمه جذاب ،حس حسادت ،حساسیت، همه چیش رو برانگیخته کردی ،عصبانی شده دیگه 

فکر کن اون در مورد ی دختر از فامیلش میگفت جذاب ،خوب ناراحت میشدی دیگه

درسته منظوری نداشتی ولی خوب ی کلمه ،ی جمله کلی برداشت ومنظور و مفهوم میتونه تو ذهن و فکر طرف مقابل ایجاد کنه ،بخاطر همین میگن خیلییییی دقت کنید قبل از صحبت کردن که دیگه بعدش تبعات داره ،حالا هم اون کاری که گفتم بکن ،دیگه کشش نده ،باید وا بدی. و از دلش در بیاری هر جور خودت میدونی، بهتره تا هی بیشتر دلخوری ادامه دار باشه 

منم گاهی ی حرفایی راجب یذمردابی میزنم ک اگه شوهرم راجب زنی میزد ی دعوایی راه مینداختم .نمیدونم چرا حس میکنم مردا فرق دارن.ما تعریف بیخود می‌دیم ولی مرذا بهش فکرم میکنن شاید