2777
2789

خمیرشو بهتون میدم و فقط لازمه شما قالب بزنین نیاز نیست کل وقتتونو براش بزارین هم ب همه کاراتون میرسید داخل خونه هم درامدتونو دارین ماهانه بین ۴ تا ۱۰ ملیون بستگی به  زرنگی خودتون میتونین دریافت کنین مایل بودین کامنت بزارین تا بهتون درخواست بدم کامل بهتون توصیح بدم.

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهر دیگ هم میشه ؟شیراز یا رشت ؟!

عشقم خمیر هارو تا بفرستم بیاد تا اونجا خشک میشه وگرنه من از خدام بود🥲

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
سلام.ممنون میشم اگه بگید.بنده همدانم.

بهتون درخواست میدم

کاش من توشهرهمدان بودم شدیدن نیازدارم به کارتوخونه ودرامد بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم کاش مت ...

عزیزمم انشالله ک بهترینا سر راحت قرار بگیره  این کار ب شدت اسونه

خمیرا رو از کجا تهیه میکنید،  من همدان نیستم،  بگو ما هم کارآفرین بشیم 😁

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

خمیرا رو از کجا تهیه میکنید، من همدان نیستم، بگو ما هم کارآفرین بشیم 😁

خودمون درست میکنیم عزیز دلم😅 

کاش من توشهرهمدان بودم شدیدن نیازدارم به کارتوخونه ودرامد بچه کوچک دارم شرایط کار بیرون ندارم کاش مت ...

میتونی باگوشی کار کنی من خودم هزینه نت و اشتراک برنامه140. ماهی حداقل 1تومن میتونی دربیاری