2777
2789

دو ماه سه ماه بعد از سرماخوردگی سرفه بزنه 

دکتر متخصص هم بره اسپری سیمبیکورت براش بنویسه ولی قطع نشه

راهکار دارید 

خسته شدم امسال کلش سرفه زدم فقط شاید دو ماه سرفه نزدم اونم سرفه های شدید نه معمولی

هیچ راهی ندارع تا خودش خوب بشه

ولی من شربت ضد صرفه اسمش متاسفانه یادم نمیاد پارسال یک ماه تمام سرفه میکردم از داروخونه گرفتم خوردم خوب شدم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور میکنی اسم تمام اسپری یاد گرفتم قبلش فاستر میزدم اصلا اسپری ها هم تاثیر ندارن

اصلااسپری نگیربی تاثیره فقط قرص سیتریزین

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
اسپری سالبوتامول سه روز بزن

اونم زدم اثر نداشته الان یکسال سرفه میزنم 

تازه خوب شده بودم اسپری سیمبیکورت خوبم کرد مامانم سرما خورد از اون سرماخوردگی گرفتم باز سرفه هام شروع شد😔

همسر من زمان کرونا اینجوری شد 

رفتیم دکتر احتمال داد ممکنه ریه اسیب دیده باشه و اسپری داد 

به توصیه یکی از فامیلا که اونم همینجور شده بود رفتیم دکتر الرژی قرص و شربت داد کمتر از 10 روز سرفه ها قطع شدن 

قرص سیتریزین10بخرنصفشوبخورتاسرفه هات قطع شه شب بخورم منم اینجوری بودم رفتم متخصص دادخوب شدم

همین متخصص بهم سیتریزین 10 داده الان یک هفته است میخورم اصلا یه ذره هم تاثیر نداره 

واقعا کلافه شدم

باور میکنی اسم تمام اسپری یاد گرفتم قبلش فاستر میزدم اصلا اسپری ها هم تاثیر ندارن

منم عین تو بودم

اول سالتوتامول

بعد سیمبیکورت

بعد سرتاید

درنهایت با سرتاید خوب شد

ولی تبدیل ب آسم شد دیگ

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

همین متخصص بهم سیتریزین 10 داده الان یک هفته است میخورم اصلا یه ذره هم تاثیر نداره واقعا کلافه شدم

مال من قطع کردبروبگوقویترشوبده

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋