ترانه۷۷۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 911 عنوان ترو خدا بیاین نگرانم 48 بازدید | 7 پست شوهرم دیشب کارش طول کشید دیر اومد خونه وقتی زنگ میزدم بهش اولش بوق نمی خورد بعد میگفت دردسترس نمی باشد در شبکه موجود نمی باشد دلم هزار راه رفت وقتی شوهرم اومد خونه گفت گوشیم شارژش تموم شده بود خاموش شده بود ینی راست میگه ؟ 1403/12/12 | 09:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55706 🤐🤐🤐🤐🤐🤐الان مشکوکه مشکوکه میان تو تاپیکت تا نگن خیانت بوده تموم نمیشه هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
ترانه۷۷۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 911 🤐🤐🤐🤐🤐🤐الان مشکوکه مشکوکه میان تو تاپیکت تا نگن خیانت بوده تموم نمیشه ینی چی بخدا نگرانم ینی چی
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55706 ینی چی بخدا نگرانم ینی چی دختر جان همسرت درست گفته شک نکن بهش هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
ترانه۷۷۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 911 دختر جان همسرت درست گفته شک نکن بهش یعنی راس گفته آخه دیشب خیلی دیر اومد خونه گفت کارش طول کشیده بعد انگار وقتی گوشی خاموش باشه میگه خاموشه وقتی خاموش باشه نمیگه در دسترس نیس
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55706 یعنی راس گفته آخه دیشب خیلی دیر اومد خونه گفت کارش طول کشیده بعد انگار وقتی گوشی خاموش باشه میگه خام ... چرا میگه عزیزم شک به دلت راه نده برای همسر من هم پیش اومده هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
ترانه۷۷۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 911 چرا میگه عزیزم شک به دلت راه نده برای همسر من هم پیش اومده دیش دلم هزار راه رفت این که گفت شارژ تموم کرده خاموش شده گفتم اگه خاموش باشه میگه خاموش است نمیگه در دسترس نیس میگه خاموشه ینی این جوریه
بلفی14 عضویت: 1389/08/13 تعداد پست: 55706 دیش دلم هزار راه رفت این که گفت شارژ تموم کرده خاموش شده گفتم اگه خاموش باشه میگه خاموش است نمیگه د ... چون یک دفعه خاموش شده نگران نباش اصلا هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️