2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین نگرانم

48 بازدید | 7 پست

شوهرم دیشب کارش طول کشید دیر اومد خونه وقتی زنگ میزدم بهش اولش  بوق نمی خورد بعد میگفت دردسترس نمی باشد در شبکه موجود نمی باشد دلم هزار راه رفت وقتی شوهرم اومد خونه گفت گوشیم شارژش تموم شده بود خاموش شده بود ینی راست میگه ؟

🤐🤐🤐🤐🤐🤐

الان مشکوکه مشکوکه میان تو تاپیکت تا نگن خیانت بوده تموم نمیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی بخدا نگرانم ینی چی

دختر جان همسرت درست گفته شک نکن بهش

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دختر جان همسرت درست گفته شک نکن بهش

یعنی راس گفته آخه دیشب خیلی دیر اومد خونه گفت کارش طول کشیده بعد انگار وقتی گوشی خاموش باشه میگه خاموشه وقتی خاموش باشه نمیگه در دسترس نیس 

یعنی راس گفته آخه دیشب خیلی دیر اومد خونه گفت کارش طول کشیده بعد انگار وقتی گوشی خاموش باشه میگه خام ...

چرا میگه عزیزم شک به دلت راه نده برای همسر من هم پیش اومده

چرا میگه عزیزم شک به دلت راه نده برای همسر من هم پیش اومده

دیش دلم هزار راه رفت  این که گفت شارژ تموم کرده خاموش شده گفتم اگه خاموش باشه میگه خاموش است نمیگه در دسترس نیس  میگه خاموشه ینی این جوریه

دیش دلم هزار راه رفت این که گفت شارژ تموم کرده خاموش شده گفتم اگه خاموش باشه میگه خاموش است نمیگه د ...

چون یک دفعه خاموش شده نگران نباش اصلا