7 سال پیش من تازه عقد کرده بودم گوشیمو با گوشی باشوهرم عوض کردم بد ریکاوریش کردم عکس های قدیمی ک با دوسدخترش گرفته بود دیدم بد اون زمان یکی دوماه بد عقد مون بود پیاماشو دیدم ک باهاش قرار گذاشته ب قوله خودش میگفت رفتم بهش بگم من ازدواج کردم هرچی بینمون بوده تموم شده چند ماه باهاش قهر بودم میخواستم جدا بشم با خواهش التماس ب پام افتاد قسم خورد ک رفته بگه دیگه من ازدواج کردم هرچی بینمون بوده تموم شده منم چون دوسشداشتم بهش اعتماد کردم حرفشو باور کردم. الان ۷سال ازون موضوع میگذره من چیزی ازش ندیدم تا دیشب باز شماره دختره دیدم ک من رسیدم خونه ب من پیام نده یادش رفته بود پیامو پاک کنه دیشب بهش گفتم این کیه گفت ی بهونه ای اورد درمورد ی موضوع ب پدرم ربط داشته نخواستم تو بفهمی حرف زدم بهم گفت ازین فکرا ب هزارکیلومتر یشم فکر نکن تو برام خیلی عزیزی فقط ی نفر تو قلبم جا داره اونم توی من بدون تو میمیرم همیشه ام بهم میگه چقدر دوسم داره.
بد وقتی خابید رفتم شماره شو برداشتم با گوشی خودم ذخیره کردم دیدم همون دخترست بخدا تاالان نخوابیدم صبم بیدار شد دید حالم بده بهم گفت چی شده اکانت دختره رو بهش نشون دادم. گفت اشتباه فکر میکنی زنگ زده کمک خواسته منم رهنماییش کردم رفت سرکار.. تورخدا بگید چیکار کنم یعنی خیانت کرده