2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 118 پست
والا از تو که افکارم عجیب تر نیست میگی یه شب خونه شوهرم نموندم بعد میگی مگه چیه حامله شده ؟؟!نه اون ...

من در مورد شرایط هر کسی دیگه میگم 

ما فضول زندگی کسی نیستیم 

همسر من ندارن اینستا واتساپ و تلگرام و....... 

که من چک کنم 

گوشی ایشونم پیش خودمه رمزشم تاریخ تولد خودمه 

ببینید

ما نمیدونیم شرایط دیگران و پس بهتره کسی و سبک زندگی کسی و نه قضاوت نه مسخره کنیم 

عزیزم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم عقاید شما مسخره‌ تر از بارداری توی نامزدیه. اسم کاربریت رو نگاه کننننن! یه تاپیک هم قبلا زدی در مرد خانوم‌های مطلقه. چیکار به زندگی مردم داری. ۲۳سال بیشتر نداری انقد ذهنت بسته‌اس

پزشک کوچولو🩺📚

ولی اجاره کمه هان به فروش رسوندن

آره 

چقدم خودشونو میکشن که بگن بهترین کاره 

من بمیرمم تو عقد باردار نمیشم که فردا خانواده شوهر بهم بگن تو همونی بودی که صبر نکردی برات عروسی بگیریم و زود حامله شدی 

همینجوریشم خانواده شوهر آدمو میخورن 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من در مورد شرایط هر کسی دیگه میگم ما فضول زندگی کسی نیستیم همسر من ندارن اینستا واتساپ و تلگرام و... ...

دلت پره از جایی 

سر صبحی گفتی برم نی نی سایت هرکی از راه رسید هرچی دلم خواست و تو مغزم بود بهش بگم 

حالت خوبه ؟ مگه ما قاضی هی یه چیزی افتاده تو دهن این ملت کسی رو قضاوت نکن 

نه میشناسیم دختره رو شده که شده 

فردا همینان بچه میندازن تو سطل اشغال مگه خدا رحم کنه یکی پیدا کنه 

خودت نوشتی اینستا شوهرم رو چک کنم والا نمی‌دونم آخرش چند چندی؟

اره گوشیش پیش تو بعد بیرون میره به چه گوشی زنگ می‌زنی ؟

از اول گفتم باهات بحث ندارم ریپلای نزن 

مغز شما فکر میکنه خوشبختی یعنی آزا د شدن از هرچی هست که تو قدیم گفتن حالا درست و غلط هیچ فرقی نداره 

کدوم احمقی گفته لباس عروس واسه دختراس؟ یه احمق دیگه هم چند روز پیش میگفت لباس عروس واسه باکره هاسپس ...

نه ندارن خب رنگی بپشن که همه بفهمن 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

شما از اسم کاربریتون افکارتون مشخصه 

بیچاره خانما که برای هر چی باید تو این دنیا یه تنه جواب هزار نفر و پس بدن 

جامعه ما همینه 

منم منم 

من خوبم 

تو بدی.... 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم اینجا بحث کردن با یه عده اصلأ خوب نیست طرف اصلأ معلوم نیست فازش چیه ما داریم راجع به حاملگی حر ...

واقعا کارت درست بود تونستی باز مجرد بشی نه مطلقه نه بیوه 

کدوم احمقی گفته لباس عروس واسه دختراس؟ یه احمق دیگه هم چند روز پیش میگفت لباس عروس واسه باکره هاسپس ...

لباس عروس نماد پاکیه دختر باکره پاکه نه یه زن دست خورده 

عزیزم درسته که ایرادی نداره ولی مثلا اگه تو عقد رابطه کامل باشه خوب عروس که نمیتونه به مامانش بگه من ...

این کاچی ماچی مال بیست سال پیش بوده کدوم خری الان به مامانش میگه من دیشب فلان کار رو کردم برام کاچی بپز

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

لباس عروس نماد پاکیه دختر باکره پاکه نه یه زن دست خورده

الان فهمیدم چرا اسم کشورما جهان سومه

والا ما اطرافمون مطلقه ها و بیوه ها برای ازدواج دومشون هم که عروسی میگیرن باز لباس عروس رو میپوشن چه ربطی به بکارت داره

پس خارجی ها که همه از 13 سالگی انواع رابطه هارو دارن نباید لباس عروس رو بپوشن

البته از اسم کاربریت هم نحوه تفکراتت معلومه و بیشتر دنبال تاپیک جنجالی زدن بودی انگار

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A