2777
2789
عنوان

بیا گفتم رابطه تو عقد اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 118 پست
در اصل اینه که شرعا زن و شوهرت و اشکالی ندارد. بهتره چندذمدت بعد عقدصبر کنن خوب از هم شناخت پیدا کنن ...

اصلش بعد از عروسیه اخه عقد .لباس عروس واسه دختراست 

اگه مادر شدم دوست دارم 12 تا به بالا پسر داشته باشم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هنوز کاچی ماچی هست؟ نمیدونم چرا حریم شخصی و خصوصی یه زن و شوهر و کسی رعایت نمیکنه منم خودم رعایت ...

بحث بهداشت عزیزم همیشه وجود داره چه اشکال داره داریم صحبت میکنیم شما چرا دعوا دارین خیلی میپرسن دوران عقد باید به چه نحو باشه چقدر جبهه میگیرین

افریییییننننننننننن دسته هورااااا برای تو 👏👏👏👏👏👏👏

عزیزم اینجا بحث کردن با یه عده اصلأ خوب نیست 

طرف اصلأ معلوم نیست فازش چیه 

ما داریم راجع به حاملگی حرف می‌زنیم طرف فکر میکنه داریم میگیم تو عقد رابطه نداشته باش ، اصلأ کلا یه عده بالا خونه رو کمپلت اجاره دادن 

تو یه تاپیک بزن بگو من هیچوقت تو مکان عمومی دسشویی نمیکنم ببین یه عده میان میگن نههههه ما راضی هستیم دسشویی میکنیم جلو همه مگه چه اشکالی داره یا نه 

پس بهتره کلا بیخیال بشی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بحث بهداشت عزیزم همیشه وجود داره چه اشکال داره داریم صحبت میکنیم شما چرا دعوا دارین خیلی میپرسن دورا ...

من با کسی بحث ندارم 

هر که خودش میدونه 

خیلیا تا چندین سال دنبال بچه دار شدن به هر دری میزنن 

حالا تو عقد خدا به یکی بچه بده 

چرا خاله زنکا پشت اون خانم صحبت کنن و اتیکت زشت بچسبونن بهش؟ 

اونم با ادبیاتی نامناسب 

ملت ما درست نمیشن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اصلش بعد از عروسیه اخه عقد .لباس عروس واسه دختراست

کدوم احمقی گفته لباس عروس واسه دختراس؟ یه احمق دیگه هم چند روز پیش میگفت لباس عروس واسه باکره هاس

پس اونایی ک ازدواج مجدد میکنن حق پوشیدن لباس عروس ندارن؟؟؟؟

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
شما خیلی افکارت عجیبه هر چه رو به لخت شدن نسبت میدین ادبیات جالبی هم ندارین خدا عاقبت ایران و بخیر ک ...

والا از تو که افکارم عجیب تر نیست میگی یه شب خونه شوهرم نموندم 

بعد میگی مگه چیه حامله شده ؟؟!

نه اون دختره رو میشناسم گفتم دیگه کسی که حامله میشه مسخره است لباس عروس بپوشه 

قشنگ جشن تعیین جنسیت بگیره 

شما خودت چک میکنی اینستایی شوهرت رو ؟؟ 😂

چرا نمیپذیرین هر که اختیار زندگی خودشو دارهچی مسخره اس؟ یه زن و شوهر که دلشون خواسته شاد باشن؟ کی خا ...

ده ساله پیش من زمان عقدباردارشدم ، خانواده ام فوق العاده موئمن وازحرف مردم می ترسیدند، بدون هیچ واهمه وترسی موضوع روگفتم ، همسرم اصرارکه بچه روبروسقط کن ، حتی بدون خبرمن روبرد پیش دکترزنان ، دکتر برگشت گفت ؛ اگرالان سقط کنید به خاطرحرف مردم وترس ازآبرو،وبه خانومت آسیب بزن،بعدازمراسم عروسی اگرباردارنشدید ،بازم همین حرف مردم تاثیرداره ؟ کمک می کنه خانومت مجددبارداربشه؟ یابایددست به دامان خداوندبشید ؟ 

یه سری کاربرا اینجا آماده حمله ان

دقیقا احتمالا سرشون اومده ناراحتن

میان سر ما درمیارن

بابا حامله شدی تو نامزدی به ما چه 

برو شادی کن انگار ما گفتیم برو حامله شو 

من با کسی بحث ندارم هر که خودش میدونه خیلیا تا چندین سال دنبال بچه دار شدن به هر دری میزنن حالا تو ع ...

من کاملا محترمانه و با منطق کامنت گذاشتم شما اگه من جلوتون بودم منو میکشتین.  اصلا گفتم از نظر شرعی و قانونی ایراد نداره ولی همیشه گفته میشه یه مدت بعد از ازدواج بچه دار نشین اول زندگی یکم بالا و پایین داره تا همسرا با هم بیشتر تفاهم پیدا کنن یه سری تفریحات و خدایی نکرده دعوا پیش میاد اصلا بچه اون موقع نباشه برای خودش بهتره حالا اگه شما مخالفین من دلایل کارشناسایی رو از نظر پزشکی چه سنتی چه نوین گفتم خودتون میدونین