2777
2789

الباقی همه فڪر خودشونن ...

ألْلّٰهُمَ‌عَجِلْ‌لِوَلِیکَ‌اَلْفَرَجْ

یامهدی جان ادرکنی🩷

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

🥺❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو پس ک ما اینقدر داریم سختی میکشیم

همه سختی ها یه روز تموم میشه عزیزم...

واگه دعای این رفیق نبود خیلی بدتر از این ها به سرمون میومد 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
آمدن امام زمان خودش استرس بهم میدهمیترسمبا اینکه خودم به ته خط رسیدمولی حس ترس دارم از آمدن امام زما ...

اخه کو بیاد دیگ ظلم داره بیداد میکنه بچه کنار سطل زباله میمیره 

نوزاد تو سطل زباله پیدا میشه 

وضع مردم خرابه دزدی و فحشا بیداد میکنه پس کوووووو باید بمیریم تا بیاد؟؟؟؟؟؟؟

آمدن امام زمان خودش استرس بهم میدهمیترسمبا اینکه خودم به ته خط رسیدمولی حس ترس دارم از آمدن امام زما ...

چراعزیزم استرس برای چی؟

چراباید از اومدن امامت ترس واسترس داشته باشی آخه

اخه کو بیاد دیگ ظلم داره بیداد میکنه بچه کنار سطل زباله میمیره نوزاد تو سطل زباله پیدا میشه وضع مردم ...

منم میدونم چی میگی

ولی هر زمانی سختی های خاص اون دوران هست

امیدوارم خدا کمک کنه دوره آخرالزمان فریب نخوریم

حق را از باطل تشخیص بدیم

اخه کو بیاد دیگ ظلم داره بیداد میکنه بچه کنار سطل زباله میمیره نوزاد تو سطل زباله پیدا میشه وضع مردم ...

روایت هست که دراخر زمان مردم از شدت دردوسختی وترس یه حالت مست گونه ای بهشون دست میده من فکر میکنم هنوز به اونجا نرسیدم 

خدامنتظر مضطرشدن ماست تا وقتی کسی صداش نزنه نمیاد 

ایماناضعیف شده وخیلی هاحتی وجود حضرت روانکار میکنن کی دعا میکنه ؟کی امامشومیخواد؟ کی مضطر واقعیه؟

اخه براچی باید بیادوقتی به قول خودش شیعیانش به اندازه یک آب خوردنی هم نمیخوانش 

هنوز به اون درجه نرسیدیم بنظرم

چراعزیزم استرس برای چی؟چراباید از اومدن امامت ترس واسترس داشته باشی آخه

شما خوب

دردی که من کشیدم نکشیدی

خسته شدم

ظهور حضرت مهدی برام اینطور هست انگار تو یک قفس زندانی هستم مثل یک پرنده

وقتی از قفس آزاد شدم از پرواز میترسم همین

روایت هست که دراخر زمان مردم از شدت دردوسختی وترس یه حالت مست گونه ای بهشون دست میده من فکر میکنم هن ...

اینا حرفه ایشون بیاد ببینه همه براش میمیرن برای عدالتش و... حتی غیر مسلمونا 

کی از عدالت بدش میاد

منم میدونم چی میگیولی هر زمانی سختی های خاص اون دوران هستامیدوارم خدا کمک کنه دوره آخرالزمان فریب نخ ...

بله دراخر زمان به فرمونده حضرت رسول  ص نگه داشتن ایمان 

مثل نگه داشتن آتش کفِ دسته 

ان شاالله بادعای خود اقااز این مرحله هم عبور میکنیم وهرچه زودتر ظهور امامون رومیبینیم

اینا حرفه ایشون بیاد ببینه همه براش میمیرن برای عدالتش و... حتی غیر مسلمونا کی از عدالت بدش میاد

عزیزم مگه دسته امام زمانه که بیاداون خودش خسته تر از ماست رنجور تراز ماست ماتوخونه نشستیم دردمون به دلِ خودمونه اماحضرت همه چیز روبه چشم خودش میبینه ازگناه بی نمازی ناامیدی سختی فقر دزدی خیانت زنا حق خوردی بچه دزدی جنایت کفر قتل بنظرت یه آدم چقدر تاب وتحمل داره 

هیچ کس تواین دنیا اندازه امام زمان رنج نمیکشه میدونی چرا چون روحش پاکه ونمیتونه این همه ناپاکی روببینه وبیخیال باشه 

کاش خدا نه بخاطر ما بلکه بخاطر خودحضرت مقدمات ظهور رو هرچه زودتر فراهم میکرد

همه چیز دست خداست وخداباید اجازه ظهور بده مافقط میتونیم از خدا بخواهیم که به دادمون برسه

کو پس ک ما اینقدر داریم سختی میکشیم

ائمه هم مثل ما سختی کشیدن ..یه نگاهی به زندگیاشون بنداز کدومشون زندگیشون گل و بلبل بوده..حالا اونا معصوم وپاک ما ....ما یار واقعی امام زمان نبوده و نیستیم از صبح تا شب کلی گناه میکنیم ، اندک کمی شاید واقعا منتظر واقعی ن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌