2777
2789

یه خونه. ویلایی خیلی خیلی قدیمی در حد خرابه پیدا کرده میخواد بخره خودمون تو آپارتمان زندگی میکنیم خونه م نوسازه اولین کسی که توش نشست خودم بودم نمیتونم تصور کنم خونه نوسازمو بفروشم برم تو خونه خرابه فقط چون ویلایی و حیاط داره 😭 میخواد ماشینمونم بفروشه 

تصور کنید خونه نوساز ۸۰ متری ماشین نو که هنوز از کارخونه در نیومده و کل طلاها رو بفروشید برید تو یه خونه ویلایی ۱۸۰ متری خرابه ! دو سال بشینید توش تا پول جمع کنید بسازید ! 

شما باشید قبول می‌کنید ؟ 

چه دعایی بخونم این معامله جور نشه  😭😫

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی بدی اجاره با پولش جای دیگه اجاره کنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مکان ویلا کجاس؟ 

اگه منطقش خوبه بخرین بسازین ۱۰۰ برابر پولش میشه تازه اگه خودتون باز سازی کنین دکوراسیونش رو از طراح کمک بگیرین بدبجور لوکس میشه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
دعا ک فک نمیکنم راه مطمئنی باشه سعی کن یجوری قانعش کنی دیگهمنطقه اش خوبه؟ممکنه چندسال دیگه قیمتش بیش ...

نزدیک خونه خودمونه 

قانع نمیشه چون عاشق خونه ویلایی هست حتی خرابه باشه منم وسواسی ام نمیتونم تو همچین خونه هایی زندگی کنم 

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩
نزدیک خونه خودمونه قانع نمیشه چون عاشق خونه ویلایی هست حتی خرابه باشه منم وسواسی ام نمیتونم تو همچین ...

اگ مشکلت فقط قدیمی بودنشه بنظرم باهاش کنار بیا چون ظاهرا ایده خوبیه

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️