2777
2789

خدایا هزاررررررر مرتبه شکرت که امسالم زندم و قراره یه ماه رمضون تازه رو تجربه کنم....

من عاشق این ماهم،عاشق حال و هواشم....

انشاء الله که خوا توفیقم بده بتونم با فسقلی تو دلم تا آخر روزه بگیرم.

امر به معروف و نهی از منکر، واجب فراموش شده و نیازمند احیا

ای خودا .🥰

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

تو حامله ای میخوای روزه بگیری؟؟!! 

بنده خدا برات واجب که نیست😐😐😐

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الهی شکر 

التماس دعا 

یه جا شنیدم مامان هر کاری بکنه تو دوران بارداری،بعدا بچش دقیقا همون کارا رو میکنه

منم مامانم وقتی منو باردار بود روزه می‌گرفت الان دیگه خودش نمیگیره ولی من اکثر مواقع روزه‌ام عاشق روزه‌ گرفتنم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

تو حامله ای میخوای روزه بگیری؟؟!! بنده خدا برات واجب که نیست😐😐😐

راحته برام خداروشکر، وقتی میتونم روزه بگیرم که نمیشه روزمو بخورم.

کسی براش واجب نیست که واقعا نتونه بگیره.

قبول باشه ولی این خودخواهی شما مسئول سلامت اون بچه ایی و خدا هم واجب نگرد برشما

عزیزم خداروشکر صحیح و سالمم و دختر ناز قبلیمم که حدود ۵ماهم بود باردار بودم روزمو‌ گرفتم و صحیح و سلامت و تپل مپل به دنیا آوردمش.

اگه ضرر داشته باشه که نمیگیرم جونم

راحته برام خداروشکر، وقتی میتونم روزه بگیرم که نمیشه روزمو بخورم.کسی براش واجب نیست که واقعا نتونه ب ...

آخه ببین اون بچه تو شکمت هیچوقت کم نمیاره از نظر تغذیه 

مواد مورد نیاز بدنشو از وجودت تامین میکنه 

ولی این وسط خودتی که کمبود پیدا میکنی 

حالا چه جنینت ۱ ماهه باشه چه ۹ ماهه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

آخه ببین اون بچه تو شکمت هیچوقت کم نمیاره از نظر تغذیه مواد مورد نیاز بدنشو از وجودت تامین میکنه ولی ...

ممنونم از اینکه به فکرمی عزیزم ولی من در طول افطار تا سحر حسابی خودمو تحویل میگیرم تا هردومون بهمون خوش بگذره