2777
2789

۴۸ ساعت بود جز آب و قرصام چیزی نخورده بودم امروز دیدم دیگه بدنم خیلی یخه هر چی میرم زیر پتو میچسبم به شوفاژ گرم نمیشم،آخر شبم چشام انگار خوب نمیدید اومدم یه چی نونی ساده خوردم نیم ساعت بعدش گلاب به روتون تا ته تهش اومد بیرون انقدر که آخرش دیگه یه کوچولو خونابه اومد از شدت گزش.

بعد دکتر میگه هر جور شده حتی با زور باید غذا بخوری وقتی تو معده نمیمونه چه خوردنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار اینجوری شدم حتی آبم بالا میاوردم رفتم بیمارستان بستری شدم خوب شدم حتما دکتر برو

به خاطر قلبمه حمله بهم دست بده ضربانم بره بالا دیگه هیچی نمیتونم بخورم بقیه هم فکر میکنن ناز میکنم.

شما چند روز چیزی نخوردی؟من بدنم یخ یخ بود خیلی میترسم برم کما

زیاد نمیتونم سرپا باشم غذا بپزم.

بیا یه سوپ راحت بگم

یدونه سیب زمینی رو‌پوست بکن چند تا برش بده

پیازم همینطور

هویج هم همینطوری کن

اب بریز بپزه

اشکنه مرغ یا گوشت بریز 

میکس کن بخور 

نیم ساعته امادس

به خاطر قلبمه حمله بهم دست بده ضربانم بره بالا دیگه هیچی نمیتونم بخورم بقیه هم فکر میکنن ناز میکنم.ش ...

شیره انگور هم خوبه 

من یبار قهر بودم چیزی نمیخوردم روزی یه قاشق شیره انگور قایمکی میخوردم قندم‌نیوفته

به خاطر قلبمه حمله بهم دست بده ضربانم بره بالا دیگه هیچی نمیتونم بخورم بقیه هم فکر میکنن ناز میکنم.ش ...

چرا میخوردم ولی در حد بگم ی قاشق ی قلپ اب ک اونم فوری درمیاوردم و جیگرم میسوخت 

شیره انگور هم خوبه من یبار قهر بودم چیزی نمیخوردم روزی یه قاشق شیره انگور قایمکی میخوردم قندم‌نیوفته

حالا من تو ناراحتی و قهر اینجور میشم بقیه فکر میکنن ناز میکنم،ولی بالا آوردن واقعا برام دردناکه انقدر بهم فشار میاد آخرش گلوم یا معدم زخم میشه که یه کوچولو در حد یه قطره خون میاد.

چرا میخوردم ولی در حد بگم ی قاشق ی قلپ اب ک اونم فوری درمیاوردم و جیگرم میسوخت

من هیچی نمیتونم بخورم صبحا عادت دارم حتما یه قهوه یا نسکافه بخورم اونم نمیتونم بخورم حتی بوش بخوره بهم بالا میارم