2777
2789
عنوان

به نظرتون چطوری رفتار کنم

56 بازدید | 9 پست

ی خانمی پارسال ی کاری به من سفارش داد 

قیمت گرفت البته و خبری ازش نشد 

بعد چندماه اومد کارش رو توو چند مرحله تحویل بگیره 

ی بخشی رو گرفت و پولش رو داد 

بهش پیام دادم بابت بقیه کارش، اصلا جوابم رو نداد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یکسال اومد گفت بقیه کارم رو میخوام، بهش گفتم هزینه ش زیاد شده 

کلللللی حرف زد که نه چرا زیاد شده و... 

آخرش هزینه جدید رو قبول کرد 

نصف هزینه رو داد و قرار شد کارش رو بگیره 

باز کلللی بهش پیام دادم که بیا کارت رو تسویه کن و تحویل بگیر

یا جواب نمی‌داد یا هی میگفت اخر ماه آخر ماه 

بهش گفتم اخر سال باید حسابم رو با کارفرما تسویه کنم و مشکل پیدا میکنم یا کارت رو بگیر یا شماره کارت بده این نصف هزینه رو برگردونم اصلا جواب نمیداد

چند روز پیش اون نصف هزینه ای که داده بود رو به حسابش برگشت زدم، ی پیام بلند بالا برام نوشته 

بیخیالش شو جوابشم نده

چندبار اومدم براش وویس بذارم اما میدونم باز میخواد چرت و پرت بگه 

بیشتر حاشیه میشه 

ادم واقعا ناراحت میشه، انقدر من پیگیر کارش بودم، انقدر براش زمان گذاشتم 

آخرش میگه منو رو هوا گذاشتی و درس عبرت شد برام و... 

ینی واقعا خودشون رو نمیبینن که چطور رفتار میکنن؟! 

کارش چی بود،؟ساختنی بوددوختنی بود کشیدنی بود

کشیدنی بود اما با نرم افزار و اینا انجام میدم، ینی هزینه اولیه به اون صورت نداره برام که بگم پول مواد دادم 

الان کارو تموم کردی منتها نمیاد تحویل بگیره هزینشو بده؟

تحویل نمیگیره، قرار بود اخر بهمن تحویل بگیره منتهی اصلا دیگه جواب من رو هم نداد 

منم همون نصف پولی که داده بود رو بهش پس دادم، جالبه که شاکی شده، پیام داده که دوستم کارش رو داده جای دیگه مثل شما هی نمیگه کارت رو تحویل بگیر و کلی از این حرفا زده 

اصلا نمی‌فهمه که وقتی قرارداد داری، ینی زمان تحویل کارت مشخصه باید سر زمان تحویل بگیری 

بعد یکسال اومد گفت بقیه کارم رو میخوام، بهش گفتم هزینه ش زیاد شده کلللللی حرف زد که نه چرا زیاد شده ...

نباید پولو برمیگردوندی اشتباه کردی غلط کررررده کلی زحمت بکشی اخرم بیعانه رو برگردونی اه متنفرم از مشتریای نسیه

نباید پولو برمیگردوندی اشتباه کردی غلط کررررده کلی زحمت بکشی اخرم بیعانه رو برگردونی اه متنفرم از مش ...

من تا اخر امسال فقط اینجا میرم سرکار 

به همه مشتریا هم گفتم و همه قراردادها تا اخر بهمن بوده، این ماه هم دارم کارام رو جمع و جور میکنم 

به این خانم هرچی میگم بابا من دارم میرم از اینجا، کارت رو بگیر، اصلا جواب نمیده، امروز یپام داده اول که میگه شما نمیدونی من توو چه شرایطی هستم، انگار شرایطش تقصیر منه. انگار نه انگار آبان قرار داد بسته و از دوماه پیش دارم میگم اخر بهمن کارت رو باید تحویل بگیری 

ببخشید ولی واقعا نفهمه