2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ودوستای عزیز میشه لطف کنید تاپیک اخرمو گزارش بزنید 

هرکی گزارش زد بگه که براش صلوات بفرستم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من پریودم نامنظم شده تقریبا یک ساله ریزش مو و جوش و آکنه هم دارم 

رفتم دکتر سونوگرافی برام نوشت و آزمایش 

تنبلی ندارم سونوگرافیم کاملا نرمال بود حتی یه کیست ریز هم ندارم 

منتظرم جواب آزمایشم بیاد به احتمال خیلی خیلی زیاد مشکل هورمونی دارم 

باید بری دکتر با اینجا سوال پرسیدن چیزی حل نمیشه 

من اینجا سوال پرسیدم چند بار تنها چیزی که میگن تنبلیه یا اینکه بارداری خب دکتر هم که نیستن کاربرای اینجا طبیعیه که درد و مریضی ما رو تشخیص ندن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

من پریودم نامنظم شده تقریبا یک ساله ریزش مو و جوش و آکنه هم دارم رفتم دکتر سونوگرافی برام نوشت و آزم ...

اره منم عین توام و تمامی علائم بارداری رو هر روز دارم تجربه میکنم🥺

مشکل هورمونی یعنی چی

مریضیش چه شکله

اره منم عین توام و تمامی علائم بارداری رو هر روز دارم تجربه میکنم🥺مشکل هورمونی یعنی چیمریضیش چه شکل ...

یعنی هورمونات ممکنه از حد عادی بیشتر یا کمتر شده باشه مقدارشون 

تیروئید و فقر آهنی و کمبود بعضی ویتامینا هم تاثیر دارن

من فعلا منتظر جواب آزمایشمم‌ امروز آزمایش دادم یک هفته بعد جوابش میاد 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یعنی هورمونات ممکنه از حد عادی بیشتر یا کمتر شده باشه مقدارشون تیروئید و فقر آهنی و کمبود بعضی ویتام ...

اها درسته عزیزم ، ان شالله که هر چی سریعتر خوب میشی و ازمایشت خوب در بیاد🥲🥲🥲🥲