2777
2789
عنوان

سلام میشه کمک کنید

32 بازدید | 9 پست

بچم کوچیکه کسی نیست نگهش داره شوهرمم سرکار صبح تاشب نمیتونم ببرمش درمانگاه

تاحالا اینجور نشدم الان ماسک زدم

از غروب نمیتونم اب دهنم قورت بدم ب سختی حس میگنم چرک کرده

آموکسی‌سیلین و مترونیدازول دارم خوردم بنظرتون همین ج میده اگ نه بگم شوهرم دارو دیگ بخره

نمیخوام بچم ببرم تودرمانگاه خیلی کوچیکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمك بزار رو زبونت چركارو ميكشه بيرون اب و نمك هم غر غره من مداوم خيلي زود بهتر ميشي به هنسرت بگو شرب ...

شربت دیفن قرقره کنم بخورم فردا میگمش بخره 

اب نمک نیم ساعت پیش  حسابی شور درست کردم نمیتونستم قرقره کنم اب دهنم میپرید توگلوم نمبدونم چم شده تاخالا اینجور نسدم خبلی ترسیدم

ولی الان میرم نمک میرزم رو زبونم چقد باشع؟؟

شربت دیفن قرقره کنم بخورم فردا میگمش بخره اب نمک نیم ساعت پیش حسابی شور درست کردم نمیتونستم قرقره ک ...

يكم در حدي كه خودت تو دهنت مز مزش كني بعد خلط مياره بيرون ولي ازيترومايسين واسه من هميشه زودتر از اموكسي جواب ميده ابليمو و عسل و اب گرمم خيلي واسه گلو خوبه ويتامين د ١٠٠٠ هم هميشه روزي يه دونه بخور منم اينجوري بودم كلي مراقبت كردم اخر بچم ازم گرفت الانم بستري بيمارستانه بد جور بد گرفت خيلي دقت كن بچت نگيره يه گلو درد ساده ما  نميدونم چرا تو بدن اونا خيلي واكنس بدي نشون ميده