سلام من سرطان سینه دارم و شیمی درمانی میشم یادم رفت از دکترم بپرسم میتونم روزه بگیرم یا نه تلفن مطب و جواب نمیده تا 17 هم نمیبینم شیمی درمانی قبلم یک هفته پیش بوده الان حالم بهتره درد و حالت تهوع ندارم کسی اطلاع داره از این موضوع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
عزیزم ان شالله بهتر بشی. خب فردا زنگ بزن به مطب اگه جواب نداد با یه دکتر عمومی یا اورژانس مشورت کن. اونا میدونن حتما. یه سری سایتهای هم هست دکترا انلاین جواب میدن
من چند تا کلیپ دیدم که غربیا تحقیق کردن روی فستینگ یا همون روزه خودمون بسیاری از بیماری ها بهبود پیدا میکنه به طور خلاصه اون انرژی که قبلا صرف گوارش میشد موقع فستینگ صرف بازسازی بدن میشه