2777
2789

بچه ها بنظرتون کدوم و انجام بدم یکم پس انداز دارم

فقط فک بالا لمینت

یا ایفون ۱۶ پرومکس

قاضی اصلی خداست💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دندونات خیلی ضایع خرابه که قطعا دندون اگه ن که ایفون

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

هیچکدوم 

لمینت دندونو نابود می‌کنه 

اینو یه دکتر که کارش لمینته نمیگه هیچوقت بهت ولی چند سال بعد میفهمی 

آیفونم خودم دارم اونم اونای که دارن میدونن ارزش نداره 

چنان توفه ی هم نیست ✅️

پولش باشه یه هدیه واسه بابام

اگه دندونات خیلی ضایع خرابه که قطعا دندون اگه ن که ایفون

خراب که نیستن

لمینت سرامیکی برای سفید کردن دندون هست تا ۱۵ الی ۲۰ سال میمونه فک بالا رو فعلا میخواستم انجام بدم 

قاضی اصلی خداست💚

گوشی دستت چیه ؟

دندونات مرتبه و ردیف هستن؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من خودم ۱۳ پرومکس دارم دخترلمینت سرامیکی فرق میکنه با اون لمینت و کامپوزیتی که شما میگی سرامیکی تا ۲ ...

دندونت واجب تره 

من آیفون ۱۶ دارم ولی فرق بنظرم نمیکنه

با ۱۳ یا ۱۴ فوقش مگاپیکسل دوربینش بیشتره یکم 

بابا مرتب کع هست ارتودنستی کردم منمیخوام سفید باشه سفید لمینت سرامیکی Emax فک بالا میخواستم انجام بد ...

پس دندوناتو بلیچینگ کن سفید شه با پولتم دستبند بخر بنداز دستت😌

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است