2777
2789
عنوان

کیا خودشون مذهبی ولی همسرشون مذهبی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 23 پست
آخه فقط به اینجا ختم نمیشه توضیحش زیاده مثلا من میگم مسافرت بریم مشهد اون میگه بریم شمالمن میخوام پس ...

واو از این زاویه نگانکرده بودم😐😂من نماز نمیخونم روزه نمیگیرم ولی اعتقادم سرجاشه مشهدم رفتم خدارم قبول دارم ولی خدا هیچوقت جوابمو نمیده ۷ ساله ی نذری دارم نمیده ک نمیده🥲

یازان بلع یازدی چاره ندی...
بله راست میگین ولی بعضی وقت ها میگم کاش اول میگفت من این طوری نیستم و باهاش ازدواج نمیکردم

بهتون حق میدم ولی با کاش گفتن انرژیتون رو از دست میدین. به فکر راه چاره باشین. یه استاد اخلاق خوب پیدا کنید و ازشون کمک بخواین.

به نظر من فعلا این راهکارها میاد:

پیش خدای خودت همسرتون رو دعا کنید.

پشت سر همسرتون نماز بخونید و از حس خوبتون بگید.

غیرمستقیم از اثرات خوب نماز و روزه بگید. مثلا فلان کس نماز و روزه میگرفت فلان گرهش باز شد. الانم تو مجازی از این ویدئوها زیاده، پیدا کنید نشونشون بدین. البته سخنران معتبری ماجرارو تعریف کنه و بهتره ویدئو کوتاه باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه فقط به اینجا ختم نمیشه توضیحش زیاده مثلا من میگم مسافرت بریم مشهد اون میگه بریم شمالمن میخوام پس ...

یه حرف از یک فرد بسیار خوب هست که میگه آموزش از جایی شروع میشه که فرد میخواد، به جایی ختم میکنیم که ما میخواهیم. این رو من همیشه به خودم یادآوری میکنم.

چه اشکالی داره، شما بگو باشه بریم شمال، دو بار که شمال رفتین، نگو مشهد، بار سوم سفر شمالتون به همسرت بگو خیلی خوش گذشت اونقدر دلم میخواد از اینجا با تو برم زیارت امام رضا، با تو برم خیلی خوش میگذره بهم. مطمئنم همسرت دلش نرم میشه.

منم دلم میخواست اول کاری بچه ام رو بفرستم کلاس قرآن ولی همسر منم یه کم موافق نبود. دو سه سال با بچه ام انگلیسی کار کردم، تو پنج سالگی اونقدر قشنگ و به جا انگلیسی صحبت میکرد که خود من و همسرم نمیتونستیم. تو شش سالگی بچه ام رو گذاشتم کلاس قرآن.

یه حرف از یک فرد بسیار خوب هست که میگه آموزش از جایی شروع میشه که فرد میخواد، به جایی ختم میکنیم که ...

آره چه جالب 

نه اینکار رو نکردم و بحث کردیم زیاد سر این موضوع ها

حتما انجام میدم 

ممنونم از راهنمایی تون خدا خیرتون بده

عزیزم   از اول نسبت به اعتقاداتش  دروغ گفت   وچون میخواست 

شمارو بدست بیاره  وانمود کرد با شما هم عقیده هست

اینو بدونید  هیچکس رو نمیتونید تغییر بدید   مگه اینکه از خدا بخواید  لطفش شامل حال همسرتون بشه  وبه راه راست هدایت بشه