2777
2789

سلام دوستان من12 سال ازدواج کردم یه بچه 5 ساله هم دارم من  یه دختر مذهبی بودم وقتی با همسرم ازدواج میکردم همسرم گفت که نماز میخونم و خانوادش مذهبی بودن ولی وقتی ازدواج کردم دیدم خیلی کم میخونه یا رودروایسی میمونه میخونه بعد هم دیگه کلا نخوند و می‌گفت تو مغازه میخونم حتی یه بار توی خونه ندیدم بخونه میگه از روزه گرفتن خوشم نمیاد میگه روزه میگرم ولی نمیدونم راست میگه یانه 

قبلا میگفتم درست میشه روش تا ثیر میذارم اونحالا میبینم اون  با حرفاش روی من اثر میذاره

الانم میگه اصلا نمیدونم اون دنیا هست یا نه

دیگه دارم میترسم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفکره تغییر دادن همسرت نباش کاری به کارش نداشته باش دوسداره نماز بخونه روزه بگیره دوسم نداری اجبار نکن وگرنه با حرفاش سستت می‌کنه.. در ضمن بفرض یک درصد اون دنیا واقعی باشه آیا میتونی برگردی نماز روزه هاتو جبران کنی؟؟؟؟

عزیزم قرارنیس چون تو نمازخونی روزه بگیری اونم مث تو باشه هرکس اعتقادات شخصی خودشو داره عیسی ب دین خود موسی ب دین خود.سر اینم اگ بخاد اختلاف بیفته تو زندگی ک چرا نماز نمیخونی واقعا باید جم کرد رف

یازان بلع یازدی چاره ندی...

حقیقت اینه نمیتونی عوضش کنی 🥲 درسته میگن بهتره با کسی ازدواج کنید که اعتقاداتش شبیه به خودتون باشه ولی اعتقادات آدم میتونه در آینده تغییر کنه 

اگه توی کار تو دخالت نمیکنه خوبه باز 

ولی اگه دخالت میکنه حتما پیش مشاور برید

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
عزیزم قرارنیس چون تو نمازخونی روزه بگیری اونم مث تو باشه هرکس اعتقادات شخصی خودشو داره عیسی ب دین خو ...

خود حضرت عیسی و موسی علیهما سلام اگه زمان حضرت محمد ص بودند بهش ایمان می آوردند؛ با قطعیت کامل میگم. این ضرب المثلتون کاملا غلطه.

خود حضرت عیسی و موسی علیهما سلام اگه زمان حضرت محمد ص بودند بهش ایمان می آوردند؛ با قطعیت کامل میگم. ...

ضرب المثلیه ک شنیدیم از من نیس ک اشتباه باشه یا درست.ولی شما میتونی کسیو مجبورکنی نمازبخونه روزه بگیره؟؟

یازان بلع یازدی چاره ندی...
عزیزم قرارنیس چون تو نمازخونی روزه بگیری اونم مث تو باشه هرکس اعتقادات شخصی خودشو داره عیسی ب دین خو ...

نه مشکل من اینه اول ازدواج چرا بهم گفت میخونم و مذهبی هستم خانوادشون مذهبی ان 

اگه همون اول می‌گفت شاید اصلا ازدواج نمی‌کردیم

ضرب المثلیه ک شنیدیم از من نیس ک اشتباه باشه یا درست.ولی شما میتونی کسیو مجبورکنی نمازبخونه روزه بگی ...

عزیزم شما به کار میبریش.

نه جانم، به اجبار نیست. به تسلیم شدنه. تسلیم فرمان خدا باشیم.

نه مشکل من اینه اول ازدواج چرا بهم گفت میخونم و مذهبی هستم خانوادشون مذهبی ان اگه همون اول می‌گفت ش ...

حق با شماست ولی خدا خودش در قرآن گفته در گفتار نرم تاثیر سخن بیشتر هست. زمانی که حضرت موسی و هارون علیهما سلام میخواستن سراغ فرعون‌ بدن، خدا گفت با زبان نرم و لین باهاش صحبت کنید تا تاثیرش بیشتر باشه.

حق با شماست ولی خدا خودش در قرآن گفته در گفتار نرم تاثیر سخن بیشتر هست. زمانی که حضرت موسی و هارون ع ...

بله راست میگین 

ولی بعضی وقت ها میگم  کاش  اول میگفت من این طوری نیستم و باهاش ازدواج نمیکردم 

بیخیال برا این چیزا رابطتونو خراب نکن

آخه فقط به اینجا ختم نمیشه 

توضیحش زیاده 

مثلا 

من میگم مسافرت بریم مشهد اون میگه بریم شمال

من میخوام پسرم رو کلاس قرآن ببرم اون میگه میخوام بزارم کلاس موسیقی 

و.....